Etusivu : tiedostotyypit : EMBR-tiedosto

.EMBR Tiedostopääte

TiedostotyyppiSpatial Geodatabase File

KehittäjäGEOREID Pty Ltd
Suosio
KategoriaGIS-tiedostot
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

Mikä on EMBR-tiedosto?

GIS-tiedostomuoto, jonka on kehittänyt GEOREID Pty Ltd, yritys, joka on erikoistunut GIS-tietojen keräämiseen, paikanmittaukseen ja analysointiin käytetään tilastollisten geotietokantatietojen, kuten laskettujen pituuksien tai tilavuuksien, tallentamiseen asetettuun aikaan sisältää tietoja pelkkänä tekstinä.

Lisätietoja

EMBR-tiedoston avulla voit järjestää laskettuja tietoja eri tarkoituksiin, kuten projektioiden laskemiseen ja tietojen vertaamiseen. Tiedot tallennetaan muodossa, joka ei vaadi erityisiä ohjelmistoja sisällön katseluun. Voit avata EMBR-tiedoston tekstieditorilla, kuten Muistio ja WordPad. Voit myös päivittää EMGR-tiedoston tiedot ArcGIS-ohjelmalla.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
EMBR-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 11 / 9 / 2015

Tietoja EMBR-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .embr-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Spatial Geodatabase -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.