Etusivu : tiedostotyypit : 3MF-tiedosto

.3MF Tiedostopääte

Tiedostotyyppi3D-valmistustiedosto

Kehittäjä3MF-yhteenliittymä
Suosio
Kategoria3D-kuvatiedostot
muodostuu

XML

Tämä tiedosto tallennetaan XML-muodossa. Voit tarkastella tiedoston XML-rakennetta ja sisältöä tekstieditori.

Mikä on 3MF-tiedosto?

3MF-tiedosto on 3D-valmistusmuotoon (3MF) tallennettu arkisto, jota erilaiset 3D-suunnitteluohjelmat käyttävät 3D-mallien tallentamiseen. Se sisältää 3D-mallin, materiaalin ja ominaisuustiedot, jotka on pakattu Zip-pakkauksella. 3MF-tiedostot voivat myös tallentaa tulostuslipun, pikkukuvan ja yhden tai useamman digitaalisen allekirjoituksen.

Lisätietoja
3MF-tiedosto on auki Microsoft 3D Builderissa

3MF-muodon on suunnitellut vuonna 3 perustettu 2015MF Consortium tarjoamaan virtaviivaisempi 3D-tulostusprosessi. Sen on tarkoitus olla ainoa muotoilu, jota käytetään suunnittelusta valmistukseen, korvaamaan .STL, OBJ, .AMF, .VRMLja muut 3D-muodot yhteentoimivuusongelmien vähentämiseksi.

3MF-tiedosto sisältää aina 3D-mallin, joka sisältää yhden tai useamman 3D-objektin kuvauksen. 3D-malli voi myös sisältää jokaisen 3D-objektin tekstuuritiedot ja tulostuslipun, joka sisältää suositellut tulostusvaihtoehdot. 3MF-tiedosto voi myös tallentaa a . JPG or . PNG pikkukuva, digitaaliset allekirjoitukset, ydinominaisuudet ja muut metadata.

HUOMAUTUS: 3MF-konsortion loi Microsoft vuonna 2015, ja siihen kuului Autodesk, HP, Microsoft, GE Global Research, Fit AG, Shapeways, SLM Solutions Group, Ultimaker, Stratasys, Siemens PLM Software ja Dassault Systemes.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
3MF-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 2 / 26 / 2019

Tietoja 3MF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .3mf-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut 3D Manufacturing -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.