ohjelmisto : Swiftpage : Laki

Swiftpage Act!

Versio
(7 alkaen)
17
foorumi
lisenssiKaupallinen
KategoriaTuottavuus

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Hallitsee kontakteja, asiakkaita, kalentereita ja toimintoja
  • Automatisoi myyntiprosessisi
  • Järjestää muistiinpanoja ja asiakashistoriaa
  • Tarjoaa sähköpostia ja sosiaalista markkinointia
  • Integroituu Gmailiin, Dropboxiin ja Outlookiin

Swiftpage Act! on asiakkuudenhallintatyökalu (CRM) Windowsille. Se on suunniteltu auttamaan ihmisiä, myyntitiimejä ja pienyrityksiä tekemään oivaltavia päätöksiä, valmistautumaan vuorovaikutukseen ja lisäämään tuottavuutta. Se tunnettiin aiemmin nimellä Sage ACT, mutta muutettiin Act! vuonna 2013.

Toimia! tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit olla tuottavampi vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Sovelluksen avulla voit hallita kontakteja, asiakkaita, kalentereita, aktiviteetteja ja mahdollisia mahdollisuuksia. Viestinnän virtaviivaistamiseksi ohjelmisto integroituu suosittuihin sovelluksiin, kuten Gmail, Google Contacts, Dropbox ja Microsoft Word, Excel ja Outlook. Toimia! ei vain auta sinua hallitsemaan asiakkaita, vaan myös automatisoi myyntiprosessisi, auttaa järjestämään muistiinpanojasi ja asiakashistoriaasi sekä tarjoaa sähköpostimarkkinoinnin ja sosiaalisen integraation.

Lisähinnasta laki! tarjoaa lain! Cloud Essentials, jonka avulla voit yhdistää yhteystietosi, muistiinpanosi, aktiviteettisi ja historian pilveen. Palvelun avulla voit myös olla yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin yhdestä paikasta, johon pääsee minne tahansa useilla eri laitteilla.

Toimia! on suosittu ohjelmistotyökalu asiakassuhteiden hallintaan ja koko myyntiprosessin virtaviivaistamiseen. Se tarjoaa hyödyllisiä hallintatoimintoja ja integroituu jo käyttämiisi suosittuihin sovelluksiin, kuten Gmail, Outlook ja Word. Ja vaikka se ei ehkä ole kaikkein tehokkain CRM-palvelu, Swiftpage Act! pakkaa silti lyönnin kustannuksiinsa.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

ADF - TOIMI! Tiedosto

Muut Swiftpage Actin käyttämät tiedostopääte 17

Tuetut tiedostotyypit
.ADTTOIMIA! Asiakirjamalli
.ALFTOIMIA! Hakutiedosto
.DBFTietokantatiedosto
.DBTTietokannan tekstitiedosto
.OMISTAASage ACT! Sähköposti
.IMLTOIMIA! Internet-sähköpostiviesti
.PADTOIMIA! Tietokannan osoitintiedosto
.WPATOIMIA! Tekstinkäsittelyasiakirja
Muita siihen liittyviä tiedostomuotoja
.TAKANATOIMIA! Varmuuskopiotiedosto
kantavassaSage ACT! 5 Sähköposti
.WPDTOIMIA! 2 tekstinkäsittelyasiakirja

Päivitetty: heinäkuu 9, 2015