ohjelmisto : Symantec : Norton Security

Symantec Norton Security

Versio
(5 alkaen)
2016
Platforms
lisenssiKaupallinen
KategoriaHyödyllisyys

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • SONAR Behavioral Protection tunnistaa tiedostot vaarallisuudesta ja estää virukset, vakoiluohjelmat, madot ja muut haittaohjelmat
  • Lataa Insight estää sinua lataamasta PC-tiedostoja sivustoilta, joilla on alhainen maine
  • Norton Community Watch kerää tietoja miljoonilta Norton-käyttäjiltä suojauksen parantamiseksi
  • Sijaintitietoisuuden avulla voit säätää tuotantotasoa sen mukaan, missä käytät tietokonettasi

Symantec Norton Security on Internet-tietoturvasarja, joka korvaa aiemmat ohjelmat "Norton Antivirus" ja "Norton Internet Security". Se suojaa tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja haittaohjelmat ja Internet-hyökkäykset. Ohjelmisto vaatii vuotuisen tilausmaksun, joka suojaa enintään 5 laitetta.

Norton Security tarjoaa uhkien seuranta- ja SONAR-tekniikat 24/7 suojaukseen. Ohjelmisto yhdistää miljoonien Norton-käyttäjien palautteen tunnistamaan saapuvat uhat, kuten virukset, vakoiluohjelmat, Troijalaiset, matoja, botitja rootkitit, jotta ne voidaan välttää. Norton Securityn suojaus on aina ajan tasalla ja varmistaa automaattiset lataukset sekä tuote- ja ominaisuuspäivitysten asentamisen, vaikka et käyttäisikään laitettasi.

Vaikka jotkut sovellukset käyttävät paljon järjestelmäresursseja, Norton Security suorittaa pienen jalanjäljen. Siksi ohjelmistolla on minimaalinen vaikutus järjestelmään runtime suorituskyky ja tavaratila nopeus. Tämä on osittain mahdollista Norton Securityn haavoittuvuussuojauksen ansiosta, joka etsii järjestelmän haavoittuvimmat alueet ja skannaa yleisesti tartunnan saaneet alueet ja jakaa sitten tehokkaasti järjestelmäresurssit paikkoihin, joissa on suurin mahdollinen uhka.

Norton Security asennetaan ensisijaisesti kodin laitteisiin, jotka sisältävät tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja, mutta sitä käyttävät myös pienet yritykset. Käyttäjät hyötyvät järjestelmän yleisestä suojauksesta, joka suojaa laitteita virukset, spywareja muut haitalliset uhat. Ohjelmisto suojaa myös laitteita haavoittuvuuksilta ja heikkouksilta, joita löytyy yleisesti käytetyistä sovelluksista. Norton Security on vahva ratkaisu kotikäyttäjien tietokoneiden suojaamiseen.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

.LUE - Norton LiveUpdate -lokitiedosto

Muut Symantec Norton Security 2016: n käyttämät tiedostotunnisteet

Tuetut tiedostotyypit
RAILANorton Internet Security -lokitiedosto
.SCANorton AntiVirus -tarkistustiedosto
Muita siihen liittyviä tiedostomuotoja
.BPSBPS-virustiedosto
.TÄMÄEZT-haittaohjelmatiedosto
.LIVE PÄIVITYSSymantec LiveUpdate -tiedosto
.KÄYTTÄJÄPROFIILINorton AntiVirus -käyttäjän profiilitiedosto
.VCPREFNorton Antivirus Preferences -tiedosto
.FORVirustartunnan saanut tiedosto

Päivitetty: toukokuu 6, 2016