Etusivu : tiedostotyypit : PAKETTI-tiedosto

.PAKETTI Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Electronic Arts -pelipakettitiedosto

KehittäjäElectronic Arts
Suosio
4.3 (384 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on PACKAGE-tiedosto?

PACKAGE-tiedosto on resurssipakettitiedosto, jota käyttävät erilaiset Electronic Arts (EA) -pelit, mukaan lukien The Sims 2, The Sims 3, The Sims 4, The Sims Online, Spore ja SimCity 4. Se tallentaa yhden tai useamman pelin arkiston. tiedostot, usein XML muodossa ja voi sisältää 3D-malleja, kuvioita, ääniä ja muuta pelidataa, kuten merkkejä ja naapurustotietoja. PACKAGE-tiedostot tallennetaan EA: n normaalissa DBPF-arkistomuodossa.

Lisätietoja

Monia PACKAGE-tiedostoja voidaan muokata ja pakata uudelleen The Sims 2: n ilmaisen editorin SimPE: n avulla. Ne voidaan myös luoda ja muokata The Sims 2 ContentManager -ohjelmalla, jonka Electronic Arts on virallisesti julkaissut The Sims 2 -sisällön muokkaamiseksi.

Ohjelmat, jotka avaavat PACKAGE-tiedostoja
Päivitetty 5 / 1 / 2019

Tiedostotyyppi 2FOREVER Art Kit -paketti

KehittäjäIKUISESTI
Suosio
3.5 (2 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuN / A

.PACKAGE File Association 2

PAKETTI-tiedosto sisältää taidepakkauksen FOREVER Artisanille, joka on digitaalinen scrapbooking-sovellus. Se tallentaa scrapbooking-sisältöä, kuten sivumallit, kortit, kausiluonteiset koristeet ja luovat roiskeet, jotka voidaan lisätä leikekirjaprojekteihin. PACKAGE-tiedostot ostetaan ja ladataan yleensä FOREVER-verkkokaupasta ja tuodaan ohjelmaan.

Lisätietoja

Digitaaliset taidepakkaukset voidaan tallentaa myös SBKIT- tai PAKIT-tiedostoihin. Voit tuoda sarjan Artisanissa valitsemalla Koti-valikosta Tuo sisältöä.

HUOMAUTUS: FOREVER tunnettiin aiemmin nimellä Panstoria ja Artisan perustuu Storybook Creatoriin, joka tunnettiin aiemmin nimellä Panstoria.

Ohjelmat, jotka avaavat PACKAGE-tiedostoja
Päivitetty 12 / 17 / 2018

Tiedostotyyppi 3Linux Autopackage -tiedosto

KehittäjäAutomaattinen pakkaus
Suosio
3.5 (74 Äänet)
KategoriaPakatut tiedostot
muodostuuN / A

.PACKAGE File Association 3

Arkisto, joka sisältää Linux-ohjelman sisällön ja siihen liittyvät tiedostot; luotu Linuxin Autopackage-paketinhallintajärjestelmällä; asennettu Autopackage-asennusohjelmalla.

Lisätietoja

Automaattinen pakkaus on tarkoitettu sovellusten asentajien luomiseen järjestelmän tason asentajien sijaan.

Ohjelmat, jotka avaavat PACKAGE-tiedostoja
Linux
Automaattinen pakkaus
Päivitetty 5 / 16 / 2007

Tietoja PACKAGE-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Package-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.