ohjelmisto : Electronic Arts : The Sims 3

Electronic Arts The Sims 3

Versio
(2 alkaen)
Tulevaisuuteen
Platforms
lisenssiKaupallinen
Kategoriapelaamista

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Luo yksi tai useampi sims
  • Mukauta simin ulkonäkö ja taitopaketti
  • Valitse maailma, jossa simi asuu, ja osta tuotteita
  • Sosiaalisesti vuorovaikutuksessa muiden kanssa luoda ystäviä ja romanttisia kumppaneita

Electronic Arts The Sims 3 on suosittu franchising-ohjelman kolmas erä. Sen avulla voit luoda ja hallita ihmisten "simien" elämää.

Sims 3 sisältää elämän simulointipelin, jossa pelaat "Jumalaa" ja saat hallita yhtä tai useampaa virtuaalista elämänmuotoa. Aloitat luomalla simin ja mukauttamalla kaiken sukupuolestasi kehon tyyppiin hiustyyliin ja tatuointeihin. Sen jälkeen voit valita sen taitoja, jotka sisältävät karismaa, kätevyyttä ja kitaransoittoa, ja sijoittaa simisi urakentälle, kuten lääketieteen, lainvalvonnan, journalismin, kulinaarisuuden ja politiikan aloille.

Kun olet luonut simsisi, voit valita, minkä tyyppisen maailman tai naapuruston hän asuu. Voit sitten ostaa esineitä ja rakentaa ja sisustaa talosi, aivan kuten todellisessa maailmassa. Pelin ensisijainen tarkoitus ei kuitenkaan ole vain ostaa asioita, vaan pikemminkin olla sosiaalisesti vuorovaikutuksessa muiden simien kanssa ja luoda ystäviä ja romanttisia kumppaneita.

Sekä fanit että kriitikot ottivat Sims 3: n hyvin vastaan, kun se alun perin julkaistiin vuonna 2009. Se vie saman tutun konseptin kahdelta ensimmäiseltä edeltäjältä ja lisää sarjaan uusia otteita. Sen avulla voit myös ostaa laajennuspaketteja lisätäksesi peliin muita ominaisuuksia, kuten maailmoja ja esineitä. Jos pidät jostakin The Sims -julkaisusta, nautit ehdottomasti Electronic Arts The Sims 3: sta.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

.SIMS3PACK - The Sims 3 -pakettitiedosto

Muut Electronic Arts The Sims 3: n tulevaisuuteen käyttämät tiedostotunnisteet

Tuetut tiedostotyypit
.PAKETTIElectronic Arts -pelipakettitiedosto
.SIMS3.BADThe Sims 3 epäonnistui pelinsäästötiedostossa

Päivitetty: Helmikuu 5, 2016