Etusivu : tiedostotyypit : OGM-tiedosto

.GMM Tiedostopääte

2 tiedostotyyppiä käyttää .ogm tiedostopääte.

Tiedostotyyppi 1Lähtömatriisitiedosto

KehittäjäOriginLab
Suosio
3.8 (6 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuN / A

Mikä on OGM-tiedosto?

OGM-tiedosto sisältää Originin luoman matriisikirjan, tieteellisen ja teknisen tiedon analysoinnin ja graafisen sovelluksen. Se tallentaa yhden tai useamman matriisitaulukon, jotka sisältävät sarakkeita ja numerorivejä, erikoismerkkejä tai välilyöntejä. OGM-tiedostot tallentavat myös muita tietoja matriisista, kuten taulukoiden nimet, matemaattiset funktiot, matriisin mitat, tyylin ja muotoilun sekä tietotyypin.

Lisätietoja

Voit avata OGM-tiedostot Origin and Origin Viewer -sovelluksella. Origin on saatavana vain Windowsille, ja se on ensisijainen ohjelma, jota käytetään luomaan, avaamaan ja muokkaamaan OGM-tiedostoja. Kun se on auki Originissa, matriisi näkyy ikkunana avoimessa projektissa (.OPJ or .OPJU tiedosto). Origin Vieweria käytetään myös yleisesti OGM-tiedostojen tarkasteluun, koska se on ilmainen ja sitä voidaan käyttää Windowsissa ja MacOS: ssa.

Voit avata OGM-tiedoston Originissa valitsemalla Tiedosto → Avaa ..., valitse "Origin Window .ogm" -tiedostotyyppi, siirry OGM-tiedoston sijaintiin ja napsauta avoin.

Voit tallentaa Origin-matriisit malleiksi, jotta voit säilyttää muiden luomiesi matriisien kanssa käytettävät asetukset. Voit tehdä tämän valitsemalla Tiedosto → Tallenna malli nimellä ... ja Origin luo .OTM tiedosto mallin tallentamiseksi.

HUOMAUTUS: Origin 2018 -julkaisu sisälsi päivitetyn unicode-muodon matriisien tallentamiseen (.OGMU), jolla on suorituskykyetuja vanhempaan, ei-unicode-OGM-tiedostomuotoon verrattuna.

Ohjelmat, jotka avaavat OGM-tiedostot
Päivitetty 2 / 1 / 2018

Tiedostotyyppi 2Ogg-mediatiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.1 (8 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

.OGM-tiedostoyhdistelmä 2

Pakattu videotiedosto, joka käyttää Xiph.Orgin Ogg-tiedostosäiliömuodon muutettua muotoa; tukee videosisällön toistoa, joka sisältää DirectShow-suodattimet; luotu Ogg-määrityksen laajennuksena, jotta Windows Media Player (vanhemmat versiot) ja muut ohjelmat voisivat helposti toistaa Ogg-video- ja äänitiedostoja.

Lisätietoja

HUOMAUTUS: Xiph.Org, Ogg-määrityksen omistaja ja kehittäjä, ei tue OGM-muotoa, koska se on Ogg-määrityksen ulkopuolella. OGM-muoto on erilainen kuin käytetty muoto .OGG että .OGV tiedostoja.

Ohjelmat, jotka avaavat OGM-tiedostot
Päivitetty 2 / 28 / 2018

Tietoja OGM-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ogm-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.