Etusivu : tiedostotyypit : OGG-tiedosto

.OGG Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Ogg Vorbis -äänitiedosto

KehittäjäXiph.Org
Suosio
3.8 (167 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on OGG-tiedosto?

OGG-tiedosto on pakattu äänitiedosto, joka käyttää ilmaista, patentoimattomaa Ogg Vorbis -äänikompressiota. Se on samanlainen kuin .MP3 tiedosto, mutta kuulostaa paremmalta kuin saman kokoinen MP3-tiedosto, ja se voi sisältää kappaleen metadata, kuten artistitiedot ja kappaletiedot. OGG-tiedostoja tukevat monet ohjelmistomusiikkisoittimet ja jotkut kannettavat musiikkisoittimet.

Lisätietoja

Ogg-muoto on säilö, jota käytetään äänitietojen tallentamiseen. Termi "Vorbis" viittaa erityiseen koodausjärjestelmään, jonka tarjoaa Oggin kehittäjät Xiph.Org. OGG-tiedostot voivat sisältää myös muun tyyppisiä äänenpakkauksia, mukaan lukien FLAC ja Speex. Näitä tiedostoja ei tällöin voida virallisesti kutsua "Vorbis" -tiedostoiksi, koska niissä käytetään erilaista pakkausmenetelmää.

Ohjelmat, jotka avaavat OGG-tiedostot
Päivitetty 9 / 6 / 2019

Tiedostotyyppi 2Alkuperäkaaviotiedosto

KehittäjäOriginLab
Suosio
1.6 (8 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuN / A

.OGG-tiedostoyhdistelmä 2

OGG-tiedosto sisältää Originin luoman kaavion, data-analyysi- ja kuvaajasovelluksen, jota eri tiedemiehet ja insinöörit käyttävät. Se tallentaa tuotuista tiedoista luodun kaavion, kuten sarakkeen, palkin, piirakan, viivan, symbolin, vesiputouksen, 3D: n, napa-alueen tai tilastokuvaajan. Myös OGG-tiedostot tallentuvat metadata tietoja kaaviosta, kuten otsikko ja värit.

Lisätietoja

Voit avata OGG-tiedostoja Origin and Origin Viewer -sovelluksella. Origin on saatavana vain Windowsille, ja se on ensisijainen ohjelma, jota käytetään luomaan, avaamaan ja muokkaamaan OGG-tiedostoja. Kun se on avattu Originissa, kaavio näkyy ikkunana avoimessa projektissa (.OPJ or .OPJU tiedosto). Origin Vieweria käytetään myös yleisesti, koska se on ilmainen vaihtoehto Originille ja sitä voidaan käyttää Windowsissa ja MacOS: ssa.

Voit avata OGG-tiedoston Originissa valitsemalla Tiedosto → Avaa ..., valitse "Origin Window .ogg" -tiedostotyyppi, siirry OGW-tiedoston sijaintiin ja napsauta avoin.

Voit tallentaa Origin-kaaviot malleiksi säilyttääksesi muiden luomiesi kaavioiden kanssa käytettävät asetukset. Voit tehdä tämän valitsemalla Tiedosto → Tallenna malli nimellä ... ja Origin luo .OTP tiedosto mallin tallentamiseksi.

HUOMAUTUS: Origin 2018 -julkaisu sisälsi päivitetyn unicode-muodon työkirjojen tallentamiseen (.GOGU), jolla on suorituskykyetuja vanhempaan, ei-unicode-OGG-tiedostomuotoon verrattuna.

Ohjelmat, jotka avaavat OGG-tiedostot
Päivitetty 2 / 1 / 2018

Tietoja OGG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .ogg-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.