Etusivu : tiedostotyypit : M4A-tiedosto

.M4A Tiedostopääte

TiedostotyyppiMPEG-4-äänitiedosto

Kehittäjäomena
Suosio
3.8 (135 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on M4A-tiedosto?

M4A-tiedosto on MPEG-4-muodossa luotu äänitiedosto, joka on pakattu ääni- ja videotietojen tallentamiseen tarkoitettu multimediasäiliömuoto. Se sisältää joko Advanced Audio Coding (AAC) -koodatun äänen koodekki tai Apple Lossless Audio Codec (ALAC).

Lisätietoja

Näyttökuva .m4a-tiedostosta Adobe Audition CC 2019 -sovelluksessa

M4A-tiedosto on avattu Adobe Audition CC 2019 -sovelluksessa

M4A-tiedostot ovat samanlaisia ​​kuin .MP4 videotiedostot, koska molemmat tiedostotyypit käyttävät MPEG-4-säilömuotoa. M4A-tiedostot sisältävät kuitenkin vain äänidataa. Käyttö .m4a laajennus syntyi sekaannuksesta MPEG-4-videotiedostojen ja vain audio-MPEG-4-tiedostojen välillä.

ITunes Store tarjoaa kappaleita M4A-muodossa. Nämä kappaleet koodataan AAC-pakkauksella, mikä vähentää merkittävästi kunkin tiedoston kokoa. Kappaleilla, joihin sisältyy tekijänoikeussuoja, on .M4P laajennus.

HUOMAUTUS: Windows Media Player 11 vaatii K-Lite Codec Packin M4A-tiedostojen toistamiseksi. Windows Media Player 12 (sisältyy Windows 7: een) tarjoaa natiivin tuen M4A-formaatille.

Ohjelmat, jotka avaavat M4A-tiedostoja
Päivitetty 9 / 18 / 2019

Tietoja M4A-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .m4a-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut MPEG-4-äänitiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.