Etusivu : tiedostotyypit : FLV-tiedosto

FLV Tiedostopääte

TiedostotyyppiFlash-videotiedosto

KehittäjäAdobe Systems
Suosio
3.7 (536 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on FLV-tiedosto?

FLV-tiedosto on Flash-yhteensopiva videotiedosto, jonka viedään Flash Video Exporter -laajennuksen (sisältyy Adobe Animaten) tai muun ohjelman kanssa, jolla on FLV-tiedostotuki. Se koostuu lyhyestä otsikosta, lomitetusta äänestä, videosta ja metadata paketteja. Tiedosto tallentaa ääni- ja videotiedot samankaltaiseen muotoon, jota tavallinen Flash (. SWF) tiedostot.

Lisätietoja

FLV-muoto on avoin muoto, jota myös muut kuin Adobe / Macromedia -ohjelmat tukevat. FLV-tiedostoja voidaan viedä QuickTime Prosta tai muista sovelluksista, jotka voivat viedä QuickTime-tiedostomuotoon.

HUOMAUTUS: Animate tunnettiin aiemmin nimellä Flash, jonka alun perin kehitti Macromedia, mutta sulautui sitten Adobeen vuonna 2005. Flashista tuli Animate vuonna 2016.

Ohjelmat, jotka avaavat FLV-tiedostoja
Päivitetty 10 / 17 / 2016

Tietoja FLV-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .flv-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Flash Video -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux- ja Android-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.