Etusivu : tiedostotyypit : SWF-tiedosto

. SWF Tiedostopääte

TiedostotyyppiShockwave-Flash-elokuva

KehittäjäAdobe Systems
Suosio
4.2 (2235 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on SWF-tiedosto?

SWF-tiedosto on animaatio, joka on luotu Adobe Flash joita voidaan toistaa Flash Playerilla tai verkkoselaimella, johon on asennettu Flash-laajennus. Se voi sisältää tekstiä, vektori että rasteri grafiikat ja interaktiivinen sisältö, jotka on kirjoitettu ActionScriptillä.

Lisätietoja

SWF-tiedostoja käytetään yleisesti animoidun grafiikan, videon ja äänen tuomiseen verkkoon. Ne ovat myös suosittu tapa toimittaa selainpohjaisia ​​pelejä. Koska SWF-tiedostot sisältävät käännettyjä ActionScript- ja pakattuja mediatiedostoja, niitä ei ole tarkoitettu muokattaviksi. Flash-animaation muokkaamiseksi on suositeltavaa muokata alkuperäistä .FLA tiedostoa.

SWF (lausutaan "Swiff") oli alun perin lyhenne sanoista "Shockwave Flash", koska SWF-muoto oli suunniteltu Shockwave Playerille. Kuitenkin, kun SWF-tiedostoista tuli standardi tapa julkaista Flash-sisältöä verkossa, lyhenne on muutettu tarkoittamaan myös pientä verkkomuotoa.

HUOMAUTUS: Flashin kehitti alun perin Macromedia, jonka Adobe Systems hankki vuonna 2005. Siksi Macromedia Flashia kutsutaan nyt Adobe Flashiksi.

Ohjelmat, jotka avaavat SWF-tiedostoja
Päivitetty 10 / 3 / 2017

Tietoja SWF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Swf-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Shockwave Flash Movie -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux- ja Android-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.