Etusivu : tiedostotyypit : CRYPT12-tiedosto

.CRYPT12 Tiedostopääte

TiedostotyyppiWhatsAppin salattu tietokantatiedosto

KehittäjäWhatsApp
Suosio
3.9 (685 Äänet)
KategoriaTietokantatiedostot
muodostuuN / A

Mikä on CRYPT12-tiedosto?

CRYPT12-tiedosto on salattu tietokanta, jonka on luonut WhatsApp Messenger, Android Messenger -sovellus. Se sisältää 256-bittisen AES-salatun tietokannan sovelluksen kautta lähetetyistä ja vastaanotetuista viesteistä.

Lisätietoja

"Crypt12" -laajennus liitetään usein a .DB tiedosto luoda .DB.CRYPT12 tiedosto, jota WhatsApp käyttää käyttäjän viestitietokannan suojaamiseen Android-laitteellaan. Jokaisessa uudessa erässä WhatsApp Messenger salaa DB-tiedostot eri algoritmilla. DB-tiedostoon liitetty laajennus, kuten .CRYPT7 or .CRYPT8, tarkoittaa algoritmia.

Jos haluat purkaa CRYPT12-koodin salauksen, jotta voit tarkastella sovelluksen käyttäjän viestihistoriaa, sinun on löydettävä avaintiedosto, joka tallentaa salausavaimen. Avaintiedosto tallennetaan seuraavaan sijaintiin: /data/data/com.whatsapp/files/key

CRYPT12-tietokantatiedostot sijaitsevat Android-laitteen SD-kortilla, johon on asennettu WhatsApp Messenger. Löydät sen seuraavasta hakemistosta:
/ sdcard / WhatsApp / Tietokannat

Kansiossa, jossa on, voi olla useita CRYPT12-tietokantatiedostoja VVVV-KK-PP tiedostojen nimiin sisältyvät päivämäärät. Nämä tiedostot loi WhatsApp Messenger varmuuskopioina alkuperäiseen msgstore.db.crypt12 tietokantatiedosto. Tiedostonimessä oleva päivämäärä edustaa tiedoston luomispäivää.

Päivitetyt varmuuskopiotiedostot voidaan poistaa vapauttamaan tilaa SD-kortilta vaikuttamatta WhatsApp Messengerin viesteihin. Varmuuskopiotietokantoja ei kuitenkaan voi käyttää vioittuneen tietokannan palauttamiseen, jos se poistetaan.

Voit muuntaa CRYPT12-tiedostot Omni-Crypt-sovelluksella .CRYPT vanhoja tiedostoja Android-laitteellasi. Voit myös purkaa CRYPT12-tiedostojen salauksen ja ladata / tallentaa WhatCrypt-verkko-ohjelmaa.

Yleiset CRYPT12-tiedostonimet

msgstore.db.crypt12 - Chat-viestitietokannan sisältävän tiedoston nimi.

msgstore-YYYY-MM-DD.db.crypt12 - WhatsApp Messengerin luoman varmuuskopiotietokantatiedoston nimi, joka sisältää viestejä. VVVV-KK-PP ilmaisee varmuuskopion luomispäivän.

Ohjelmat, jotka avaavat CRYPT12-tiedostoja
verkko
WhatCrypt
Android
WhatsApp Messenger
Päivitetty 10 / 10 / 2019

Tietoja CRYPT12-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * Crypt12-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut WhatsApp-salatun tietokannan tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Android-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.