Etusivu : tiedostotyypit : DB-tiedosto

.DB Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Mobiililaitteiden tietokantatiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
4.1 (1228 Äänet)
KategoriaTietokantatiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on DB-tiedosto?

DB-tiedosto on tietokantatiedosto, jota käytetään mobiililaitteissa, kuten Android-, iOS- ja Windows Phone 7 -matkapuhelimissa. Sitä käytetään usein yhteystietojen ja SMS tietoja, mutta ne voivat tallentaa minkä tahansa tyyppisiä laitteita tai sovellustietoja. DB-tiedostot tallennetaan yleisesti SQLite-tietokantamuodossa, mutta ne voidaan myös lukita tai salata, joten käyttäjä ei näe tietoja suoraan.

Lisätietoja

Matkapuhelimien DB-tiedostoja ei yleensä ole tarkoitus avata tai muokata manuaalisesti, koska ne ovat tukitiedostoja, jotka sisältävät tietoja laitteesta tai sovelluksesta.

Yksi esimerkki DB-tiedostosta on sms.db, iOS-tukitiedosto, joka tallentaa käyttäjän tekstiviestit (sijaitsee / private / var / mobile / Library / SMS / laitteen hakemisto). Toinen esimerkki DB-tiedostosta on konsolidoitu. db, iOS-laitteiden tietokantatiedosto, joka seuraa automaattisesti sijaintitietoja.

Ohjelmat, jotka avaavat DB-tiedostoja
Windows
SQLite
unikko
SQLite
Linux
SQLite
iOS
Apple iOS
Päivitetty 7 / 14 / 2016

Tiedostotyyppi 2Windowsin pikkukuvan välimuisti

KehittäjäMicrosoft
Suosio
4.0 (176 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuN / A

.DB-tiedostoyhdistelmä 2

Kätkö pikkukuvista, jotka edustavat suurempia kuvia Windows-kansiossa; tallentaa pienet versiot kansioon tallennetuista kuvista nopeaa selaamista varten; tyypillisesti ei näy, ellei Näytä näkymättömät tiedostot -vaihtoehtoa ole valittu Windowsin näkymävaihtoehdoissa.

Lisätietoja

Windowsin pikkukuvan välimuistitiedostot nimetään Thumbs.db oletuksena. Lisätietoja Windows Thumbs.db -tiedostoista ja niiden luomisen estämisestä on noudata näitä ohjeita.

Yleiset DB-tiedostonimet

Thumbs.db - Windowsin piilotettu tiedosto kuvien pikkukuvien tallentamiseksi kansioon. Se voidaan poistaa, mutta Windows tekee tiedoston uudelleen.

Ohjelmat, jotka avaavat DB-tiedostoja
Päivitetty 5 / 13 / 2009

Tiedostotyyppi 3Tietokantatiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.9 (565 Äänet)
KategoriaTietokantatiedostot
muodostuuBinaarinen

.DB-tiedostoyhdistelmä 3

DB-tiedosto on yleinen tietokanta tiedosto, joka tallentaa tietoja jäsennetyssä muodossa, yleensä taulukoiden, taulukon kenttien, kenttätyyppien ja kenttien arvojen järjestelyllä. Se voidaan luoda erilaisilla tietokantaohjelmilla ja viedä eri muotoihin, kuten .CSV tiedostot. DB-tiedostoja voidaan tuoda myös useissa tietokantaohjelmissa, ja niitä käytetään myös pelitiedostoihin.

Ohjelmat, jotka avaavat DB-tiedostoja
Päivitetty 4 / 11 / 2018

Tiedostotyyppi 4QQ-tilitietokantatiedosto

KehittäjäTencent
Suosio
3.8 (148 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuBinaarinen

.DB-tiedostoyhdistelmä 4

QQ: n luoma datatiedosto, kiinalainen online-chat-ohjelma; voi tallentaa käyttäjätilin online-chat-istuntojen yhteystietoluettelon tai lokin; käytetään sovellustietojen paikalliseen tallentamiseen ja lataamiseen ohjelman käyttöliittymän kautta.

Lisätietoja

QQ DB -tiedostot tallennetaan yleensä \ Program Files \ Tencent \ QQ \ [Tilinumero] \ hakemistoon.

Ohjelmat, jotka avaavat DB-tiedostoja
Windows
Tencent QQ
Päivitetty 11 / 11 / 2011

Tiedostotyyppi 5X-Ray-moottoritietokanta

KehittäjäGSC-pelimaailma
Suosio
3.8 (103 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuN / A

.DB-tiedostoyhdistelmä 5

Tietokanta, joka sisältää esineitä ja muuta tietoa, jota käytetään peleissä, jotka on kehitetty X-Ray-moottorilla; STALKER: Clear Sky, STALKER: Shernow of Chernobyl ja muut GSC Game World -pelit; samanlainen kuin .GCF Valve-pohjaisten pelien käyttämät tiedostot.

Lisätietoja

HUOMAUTUS: X-Ray Engine -tietokantatiedostot voivat käyttää myös laajennuksia ".db0", "" .db1 "," ".db2", "" .dba "," ".dbb", "" .dbc "jne.

Ohjelmat, jotka avaavat DB-tiedostoja
Windows
STALKER Data Unpacker
Päivitetty 7 / 17 / 2009

Tiedostotyyppi 6Skype Chat -historiatiedosto

KehittäjäSkype
Suosio
3.8 (114 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuteksti

.DB-tiedostoyhdistelmä 6

Skypen luoma ja käyttämä chat-historiatiedosto, sovellus, jonka avulla voit soittaa puheluja, viestejä ja videopuheluja; sisältää keskusteluhistoriasi, joka sisältää kaikki pikaviestit ja puhelutiedot, jotka käyttäjä on lähettänyt ja saanut kontakteilta.

Lisätietoja

HUOMAUTUS: Voit siirtää Skype-keskusteluhistoriasi toiselle laitteelle korvaamalla main.db tiedosto uudelle laitteelle main.db tiedosto, joka sisältää säilytettävän keskusteluhistorian.

Yleiset DB-tiedostonimet

main.db - Chat-historiaviestejä sisältävän päätiedoston nimi.

Ohjelmat, jotka avaavat DB-tiedostoja
Päivitetty 5 / 26 / 2015

Tietoja DB-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .db-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.