Etusivu : tiedostotyypit : WTML-tiedosto

.WTML Tiedostopääte

TiedostotyyppiWorldWide-teleskoopin datatiedosto

KehittäjäAmerican Astronomical Society
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

XML

Tämä tiedosto tallennetaan XML-muodossa. Voit tarkastella tiedoston XML-rakennetta ja sisältöä tekstieditori.

Mikä on WTML-tiedosto?

WTML-tiedosto on datatiedosto, jota WorldWide Telescope käyttää, 3D-ohjelma, jota käytetään maan, planeettojen ja tähtitieteen tutkimiseen. Se sisältää yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​tietoja XML muoto, johon WorldWide-teleskooppi viittaa.

Lisätietoja

WTML-tiedostoihin viitataan yleisesti kokoelmatiedostoina. Niitä käytetään tallentamaan erityyppisiä tietoja WorldWide Telescope -sovellukseen. He voivat tallentaa retkiä (animoituja diaesityksiä), linkkejä yhteen tai useampaan kuvaan (etualan tai taustakuvat) ja paikkoja (katsella planeetan tai tähden sijoittelua, joka sisältää zoomaustason sekä leveys- ja pituusasteet).

HUOMAUTUS: WorldWide-kaukoputken on alun perin kehittänyt Microsoft Research ja se julkaistiin vuonna 2008. Se on nyt avoimen lähdekoodin ja sitä hallinnoi American Astronomical Society.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat WTML-tiedostoja
Päivitetty 6 / 5 / 2017

Tietoja WTML-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Wtml-pääteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut WorldWide Telescope Data -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.