Etusivu : tiedostotyypit : TMOD-tiedosto

.MODOD Tiedostopääte

TiedostotyyppiTerraria Mod-tiedosto

KehittäjäRe-Logic
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on TMOD-tiedosto?

TMOD-tiedosto on mod, jonka on luonut tModLoader, ohjelma, jota käytetään modien luomiseen ja jakamiseen Terraria, 2D-hiekkalaatikkorakennustoiminta ja seikkailupeli. Se sisältää modin, joka on koottu mod-lähdetiedostoista, kuten .CS että . PNG tiedostot. TMOD-tiedostoja käytetään sisällön lisäämiseen tai muuttamiseen Terrariassa.

Lisätietoja

TMOD-tiedoston luo tModLoader käyttäjän modin tallentamiseksi. Voit avata TMOD-tiedostojesi sijainnin tModLoader-päävalikossa. Klikkaus modit ja napsauta sitten päävalikkoa Avaa Mods-kansio, joka näyttää modsisi sijainnin. Jos haluat asentaa toisen käyttäjän modin, kopioi TMOD-tiedosto ja tallenna se "Mods" -kansioon.

Asenna tModLoader lataamalla apuohjelma ja kopioimalla se Terraria Steamin asennuskansioon. Se löytyy todennäköisesti seuraavasta hakemistosta:

C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ common \ Terraria

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat TMOD-tiedostoja
Päivitetty 12 / 22 / 2017

Tietoja TMOD-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .tmod-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Terraria Mod -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.