Etusivu : tiedostotyypit : TAG-tiedosto

.PÄIVÄ Tiedostopääte

TiedostotyyppiDataFlex-datatiedosto

KehittäjäTietojen käyttö maailmanlaajuisesti
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

Mikä on TAG-tiedosto?

TAG-tiedosto on datatiedosto, jota DataFlex ja SQL Connectivity Kit käyttävät. Se sisältää rivillä erotetun luettelon a-taulukossa määriteltyjen kenttien nimistä .MITÄ DataFlex-datatiedosto.

Lisätietoja

TAG-tiedosto on yksi useista DataFlexin käyttämistä datatiedostoista yhdessä .FD, K ja VLD tiedostot. Jokaisessa DAT DataFlex -tiedostossa on TAG- ja FD-tiedosto. Näillä tiedostoilla on sama nimi kuin DAT-tiedostolla.

DataFlex on työkalu, jota käytetään Windows-työpöytä-, mobiili- ja verkkoliiketoimintasovellusten kehittämiseen yhdelle kehyspohjaiselle alustalle. Sitä käytetään useilla toimialoilla, mukaan lukien hallinto, kuljetus, terveydenhuolto, vähittäiskauppa, maatalous, lakiasiat, rahoituspalvelut, lähetystoiminta, valmistus, kirkot ja julkiset palvelut.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
TAG-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 4 / 27 / 2017

Tietoja TAG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto, jossa on * .tag-jälkiliite, ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut DataFlex-datatiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.