Etusivu : tiedostotyypit : SCPT-tiedosto

.SCPT Tiedostopääte

TiedostotyyppiAppleScript-komentosarjatiedosto

Kehittäjäomena
Suosio
KategoriaSuoritettavat tiedostot
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

Mikä on SCPT-tiedosto?

SCPT-tiedosto on koottu käsikirjoitus luotu Applen Script Editorilla. Se on kirjoitettu AppleScriptillä, automaatiokoodauskielellä, jota Mac-tietokoneet käyttävät. SCPT-tiedostot voidaan kirjoittaa manuaalisesti tai luoda tallennustoiminnoilla.

Lisätietoja
SCPT-tiedosto on avattu AppleScript Editor 2.9: ssä

Valmiit AppleScripts voidaan koota suoritettaviksi ohjelmiksi tai suorittaa Script Editor -sovelluksessa.

AppleScript otettiin käyttöön vuonna 1993, kun klassisen Mac OS: n järjestelmä 7.1.1 julkaistiin. Se on sisäänrakennettu kaikkiin macOS (OS X) -versioihin, ja loppukäyttäjät käyttävät sitä ensisijaisesti sovellusten hallintaan ja käyttöjärjestelmän tietojen ja asiakirjojen käyttämiseen tai muokkaamiseen. Keskimääräiset macOS-käyttäjät eivät kuitenkaan koskaan näe SCPT-tiedostoa.

Voit muokata SCPT-tiedostoja AppleScriptillä, joka on editori, joka on pakattu macOS: ään. Ohjelma sisältää virheenkorjausominaisuudet ja voi käsitellä muita AppleScript-tiedostoja, kuten .SOVELLUSKUVA että .SCPTD.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat SCPT-tiedostoja
Päivitetty 12 / 2 / 2016

Tietoja SCPT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .scpt-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut AppleScript Script -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Mac-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.