Etusivu : tiedostotyypit : SC2BANK-tiedosto

.SC2BANK Tiedostopääte

TiedostotyyppiStarCraft 2 -pankkitiedosto

KehittäjäBlizzard Entertainment
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

XML

Tämä tiedosto tallennetaan XML-muodossa. Voit tarkastella tiedoston XML-rakennetta ja sisältöä tekstieditori.

Mikä on SC2BANK-tiedosto?

Välimuistitiedosto, jonka on tallentanut StarCraft II: Wings of Liberty, reaaliaikainen strategiapeli; sisältää XML-muotoisia tietoja, jotka tallentavat käyttäjän edistymisen pelissä, kuten kampanjatehtävissä; käytetään yksiköiden sijainnin, rakennettujen rakenteiden ja muiden karttatallennustietojen tallentamiseen.

Lisätietoja

SC2BANK-tiedostot käyttävät yksinkertaista XML-rakennetta. Heillä on ylätason <Bank> -tagi, johon on sisäkkäisiä osioita (<Section> -tagit), joista jokaisella on yksi tai useampi avain (<Key> -tagit). Jokaisessa osassa kuvataan tietyntyyppinen edistyminen pelissä, kuten tehtävän vaikeudet, tehtävän parhaat ajat tai kampanjoiden tutkimustaso Zergille ja Protossille.

Windowsissa SC2BANK-tiedostot sijaitsevat seuraavassa hakemistossa: [käyttäjä] \ asiakirjat \ StarCraft II \ tilit \ ... \ pankit \

Mac OS X: ssä ne tallennetaan seuraavaan hakemistoon: [käyttäjä] / kirjasto / sovellustuki / Blizzard / StarCraft II / tilit /.../ pankki /

Ennen 1.1.0-korjausta syyskuussa 2010 Mac OS X SC2BANK -sijaintipaikka sijaitsi seuraavassa hakemistossa:
[käyttäjä] / Asiakirjat / Blizzard / StarCraft II / Tilit /.../ Pankit /

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat SC2BANK-tiedostoja
Päivitetty 9 / 25 / 2010

Tietoja SC2BANK-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Sc2bank loppuliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut StarCraft 2 Bank -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.