Etusivu : tiedostotyypit : RAT-tiedosto

.ROTTA Tiedostopääte

TiedostotyyppiPICS-luokitustiedosto

KehittäjäW3C
Suosio
KategoriaMuut tiedostot
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

Mikä on RAT-tiedosto?

Tiedosto, jota käytetään PICS (Platform for Internet Content Selection) -verkkojärjestelmän toteutuksissa, jota käytetään verkkosivustojen arviointiin sisällön perusteella; tallennettu pelkkänä tekstimuodossa ja määrittää luokat luokittelemaan nimenomaista materiaalia, kuten kieli, seksuaalinen aineisto ja väkivalta

Lisätietoja

RAT-tiedostoja käytetään luokitusjärjestelmien asentamiseen tietokoneisiin, jotka estävät pääsyn PICS-sääntöjen kriteerit täyttäville verkkosivustoille. Microsoftin Internet Exploreriin integroitu Content Advisor -komponentti voi käyttää RAT-tiedostoja luokitusjärjestelmän asentamiseen, joka auttaa estämään pääsyn tietyille verkkosivustoille. Asenna luokitusjärjestelmä kaksoisnapsauttamalla RAT-tiedostoa.

HUOMAUTUS: PICS-järjestelmää ei tueta laajalti, mutta Internet Explorerin sisältöneuvoja voi silti käyttää PICS RAT -tiedostoja.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat RAT-tiedostoja
Päivitetty 12 / 28 / 2011

Tietoja RAT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .rat-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut PICS Rating -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.