Etusivu : tiedostotyypit : PJPG-tiedosto

.PJPG Tiedostopääte

TiedostotyyppiProgressiivinen JPEG-kuva

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on PJPG-tiedosto?

PJPG-tiedosto on Progressive JPEG -muodossa tallennettu rasterikuva. Se sisältää koodattua bittikarttatietoa, jonka avulla kuva voidaan tehdä useana skannauksena epäselvästä kuvasta teräväksi kuvaksi ladattaessa. PJPG-tiedostot sallivat kuvankatseluohjelmien näyttää esikatselut ennen lopullisten kuvatietojen vastaanottamista.

Lisätietoja

Jotkut vanhemmat Web-selaimet, kuten Microsoft Internet Explorerin vanhemmat versiot, käyttivät Progressive JPEG -muotoa. Muotoa käytetään kuitenkin nyt harvoin, koska tiedonsiirtoyhteydet ovat nopeammin.

Voit muuntaa PJPG-kuvan a: ksi . JPG kuva nimeämällä ".pjpg" -laajennus uudelleen .jpg-muotoon ja avaamalla se JPG-kuvia tukevassa ohjelmassa, kuten Microsoft Photos Windowsissa tai Apple Preview MacOSissa. Voit tarkastella kuvaa ja viedä sen muotoon, kuten JPEG tai PNG, jota tuetaan laajemmin.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat PJPG-tiedostoja
Päivitetty 6 / 15 / 2017

Tietoja PJPG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Pjpg-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Progressive JPEG Image -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.