Etusivu : tiedostotyypit : PCH-tiedosto

.PCH Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Nastran Punch -ulostiedosto

KehittäjäMSC-ohjelmisto
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

Mikä on PCH-tiedosto?

MSC Nastranin luoma lähtötiedosto, rakenneanalyysiohjelma, jonka avulla voit testata eri rakenteiden, kuten avaruusalusten tai rakennusten, eheyttä. sisältää erityyppisiä tietoja ulostulosta suoritettavan kortin mukaan (samanlainen kuin komento).

Lisätietoja

Esimerkki kortista on XYPUNCH, joka luo X- ja Y-akselidatan lähdön, esim. suuruus vs. taajuus. Tästä kortista luodun PCH-tiedoston sisältö koostuisi kahdentyyppisistä tiedoista. Ensimmäinen tyyppi muistuttaisi .F06 tiedosto, jossa on muodon muodot, staattiset siirtymät ja ruudukkopisteen jännitystiedot, mutta vaihtoehtoisessa muodossa F06-tiedostosta. Toinen ulostulotyyppi näyttäisi suuruuden ja taajuuden, mikä auttaa piirtämään vastekäyrän laskentataulukossa.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat PCH-tiedostoja
Windows
MSC Nastran
Linux
MSC Nastran
Päivitetty 1 / 24 / 2014

Tiedostotyyppi 2Esikäännetty otsikkotiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaKehittäjien tiedostot
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

.PCH-tiedostoyhdistelmä 2

Sisältää ohjelmointikoodin, johon a viittaa lähdekoodi tiedosto, joka käyttää usein #include preprocessor -direktiiviä; voi viitata toiseen otsikkoon (.H) tiedostot ja muut resurssit.

Lisätietoja

PCH-tiedostoja käyttävät Microsoft Visual C ++ ja muut ohjelmistokehitysohjelmat, kuten Apple Xcode. Xcoden käyttämiä PCH-tiedostoja kutsutaan etuliitteen otsikkotiedostoiksi, ja niiden nimi on yleensä "[nimi] _Prefix.pch."

Ohjelmat, jotka avaavat PCH-tiedostoja
Päivitetty 8 / 24 / 2015

Tietoja PCH-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .pch-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.