Etusivu : tiedostotyypit : P8-tiedosto

.P8 Tiedostopääte

TiedostotyyppiPICO-8-lähdekooditiedosto

KehittäjäLexaloffle
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

Mikä on P8-tiedosto?

P8-tiedosto sisältää PICO-8-lähdekoodin, jota käytetään pienen, 8-bittisen retro-tyylisen pelin ohjelmointiin, jota voidaan pelata PICO-8-virtuaalifantasiapelikonsolilla. Se sisältää lähdekoodin lua skriptikieli syntaksi that includes references to sprites, sound effects, maps, and music data that make up the game.

Lisätietoja
P8-tiedosto on auki Microsoft Notepadissa

Todennäköisesti kohtaat P8-tiedoston vain, jos kehität peliä PICO-8: ssa ja tallennat lähdekoodin "kasettina", joka luo P8-tiedoston sisällön tallentamiseksi. Voit hankkia P8-tiedoston myös, jos lataat PICO-8-pelin lähdekoodin tai saat sen toiselta PICO-8-kehittäjältä.

P8-tiedostot voidaan avata PICO-8: lla, jonka avulla voit suorittaa pelin paikallisesti ja luoda pelin rakenteita. PICO-8: ssa on useita toimittajia, kuten Code, Sprite, Map, SFX ja Music, joiden avulla voit muokata P8-tiedostoon tallennettuja tiettyjä pelin osia.

You can also open and modify a P8 file with a text editor, such as Microsoft Notepad or Apple TextEdit. However, plain text editors do not provide the same syntax-highlighting features as PICO-8.

PICO-8 on monialainen ohjelma, jonka avulla voit luoda, pelata ja jakaa pieniä retro-tyylisiä pelejä. Pelejä voidaan tallentaa "virtuaalikaseteina" .8 or .p8.png tiedostopääte. Kuten aiemmin mainittiin, P8-tiedostot tallennetaan tekstimuodossa ja niitä käytetään vielä kehitteillä olevien pelien lähdekoodin tallentamiseen. .P8.PNG files are saved in a binary format koottu from P8 source code files, and can be played with PICO-8.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat P8-tiedostot
Windows
PICO-8
tac08
PicoLove
mitään tekstieditori
unikko
PICO-8
tac08
PicoLove
PX8
mitään tekstieditori
Linux
PICO-8
tac08
PicoLove
mitään tekstieditori
iOS
mitään tekstieditori
Android
mitään tekstieditori
Päivitetty 10 / 10 / 2019

Tietoja P8-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .p8-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut PICO-8-lähdekooditiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.