Etusivu : tiedostotyypit : OGS-tiedosto

.OGS Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Alkuperä LabTalk-komentosarjatiedosto

KehittäjäOriginLab
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

teksti

Tämä tiedosto tallennetaan tekstimuodossa. Voit avata ja tarkastella tämän tiedoston sisältöä a-painikkeella tekstieditori.

Mikä on OGS-tiedosto?

OGS-tiedosto sisältää Originin käyttämän LabTalk-komentosarjan, useiden tutkijoiden ja insinöörien käyttämän data-analyysi- ja kuvaajasovelluksen. Se tallentaa komennot pelkkänä tekstinä, joka voidaan suorittaa tietojen analysoimiseksi ja piirtämiseksi. OGS-tiedostoja voidaan käyttää eri tarkoituksiin, mukaan lukien yksinkertaisten matemaattisten ongelmien laskeminen ja monimutkaisten yhtälöiden piirtäminen.

Lisätietoja
OGS-tiedosto on avattu OriginLab Origin 2018 -sovelluksessa

Voit luoda OGS-tiedostoja millä tahansa tekstieditorilla. OGS-tiedostot luodaan kuitenkin useimmiten Code Builderilla, joka on Originin mukana toimitettu työkalu. Pääset Code Builderiin napsauttamalla keltaista rataskuvaketta vakiotyökalurivillä. Voit myös avata OGS-tiedostot Code Builderissa valitsemalla Tiedosto → Avaa ....

Toinen tapa avata OGS-tiedostoja on komentosarjaikkuna. Pääset komentosarjaikkunaan valitsemalla Ikkuna → Komentosarjaikkuna ja valitse sitten Tiedosto (teksti) → Avaa ... komentosarjaikkunassa.

HUOMAUTUS: Käyttäjän määrittelemät OGS-tiedostot tallennetaan tyypillisesti Origin-ohjelmakansion "User Files" -kansioon.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat OGS-tiedostot
Päivitetty 2 / 28 / 2018

Tiedostotyyppi 2Origons-elokuvan datatiedosto

KehittäjäAlkuperät
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

.OGS-tiedostoyhdistelmä 2

Origonsin käyttämä datatiedosto, online-palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa elokuvaluetteloita keskenään; voi sisältää tietoja DVD-levyistä, DivX-videoista, VHS-nauhoista ja muista käyttäjän omistamista elokuvista; mahdollistaa elokuvien tietojen lataamisen ja lataamisen palvelun kanssa.

Ohjelmat, jotka avaavat OGS-tiedostot
Windows
Ant-elokuvasto
verkko
Alkuperät
Päivitetty 3 / 27 / 2012

Tietoja OGS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ogs-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.