Etusivu : tiedostotyypit : MSIX-tiedosto

.MSIX Tiedostopääte

TiedostotyyppiMSIX-asennuspaketti

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaKehittäjien tiedostot
muodostuu

Vetoketju

Tämä tiedosto tallennetaan ZIP-muodossa. Voit tarkastella sisältöä purkamalla sen tiedostojen purkuohjelmalla.

Mikä on MSIX-tiedosto?

MSIX-tiedosto on a Vetoketjulla pakattu paketti, jota käytetään levittämään ja asentamaan sovellus Windows 10 -versioon 1809 tai uudempaan. Se sisältää sovelluksen datatiedostot ja .XML määritystiedostot, joita tarvitaan sovelluksen asentamiseen. MSIX-tiedostomuoto perustuu MSI, .APPX, ClickOnce ja App-V -asennustekniikat.

Lisätietoja

MSIX on suunniteltu universaaliksi pakettimuodoksi kehittäjille ohjelmien jakamiseksi käyttäjille Microsoft Storen kautta. Se otettiin käyttöön vuonna 2018 julkaisemalla Windows 10 -versio 1809. Se tukee klassisia Win32-sovelluksia ja on suunniteltu korvaamaan lopulta AppX-, MSI- ja muut Windows-asennusohjelmamuodot. MSIX tarjoaa parannetun tietoturvan, virtaviivaiset sovelluspäivitykset Windowsin kautta ja puhtaamman sovellusten poistamisen.

Useat ohjelmat voivat luoda MSIX-paketteja. Näitä ovat Microsoft Visual Studio, MSIX Packaging Tool ja Caphyon Advanced Installer. Jos sinulla on jo olemassa oleva sovellus, jonka haluat tallentaa MSIX-muodossa, voit pakata sovelluksesi uudelleen MSIX Packaging Tool -työkalun avulla.

Voit avata MSIX-tiedoston ja aloittaa pakatun sovelluksen asennuksen Windows 10: ssä kaksoisnapsauttamalla tiedostoa. App Installer avaa MSIX-tiedoston ja näyttää tietoja sovelluksesta, kuten nimen, julkaisijan ja version sekä sovelluksen pyytämät ominaisuudet. Suorita sitten asennus loppuun noudattamalla App Installer -sovelluksen ohjeita. MSIX-paketit puretaan ProgramFiles \ WindowApps hakemistoon.

Jos haluat tutkia MSIX-tiedoston sisältöä pakatun sovelluksen asentamisen sijaan, voit purkaa sen sisällön Zip-pakkauksen purkuohjelmalla, kuten WinZip tai WinRAR. Pura sisältö muuttamalla .msix tiedostopääte zip, pura sitten tiedostot tiedostojen purkuohjelmalla. Muista muuttaa zip tiedostopääte takaisin .msix ennen sovelluksen asentamista.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat MSIX-tiedostoja
Päivitetty 2 / 6 / 2019

Tietoja MSIX-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Msix-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut MSIX Installer Package -tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.