Etusivu : tiedostotyypit : MHTML-tiedosto

.MHTML Tiedostopääte

TiedostotyyppiMIME HTML-tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaWeb-tiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on MHTML-tiedosto?

MHTML-tiedosto on arkisto, joka sisältää kaiken verkkosivun sisällön. Se tallentaa HTML verkkosivun linkitetyt resurssit, joihin voi sisältyä CSS, JavaScript, kuvat ja äänitiedostot. Verkkokehittäjät käyttävät MHTML-tiedostoja ensisijaisesti verkkosivun nykyisen tilan tallentamiseen arkistointitarkoituksiin.

Lisätietoja
MHTML-tiedosto on avattu Google Chrome 75: ssä

MHTML tarkoittaa yhdistettyjen HTML-dokumenttien MIME-kapselointia tai MIME HTML. Tiedostot tallennetaan yleensä verkkoselaimella .HTML tiedostot ja ne on koodattu .MIME koodaavat.

Voit avata MHTML-tiedostoja useilla verkkoselaimilla, mukaan lukien Internet Explorer ja Chrome, riippumatta siitä, oletko verkossa tai offline-tilassa. Yhdessä selaimessa tallennetut MHTML-tiedostot voivat kuitenkin näkyä eri tavoin, kun ne avataan toisessa verkkoselaimessa, koska kaikkien selainten keskuudessa ei ole käytössä standardoitua MHTML-muotoa.

Muut ohjelmat kuin verkkoselaimet voivat myös avata MHTML-arkistoja. Voit avata arkistot Microsoft Wordilla, Kingsoft Writerillä ja WizBrother WizHtmlEditorilla.

MHTML-tiedostot voidaan tallentaa nimellä .MHT tiedostot, vaikka .mhtml tiedostotunnistetta käytetään yleisemmin. .mhtml laajennus voidaan myös nimetä uudelleen .eml ja avattiin .EML tiedosto MHTML-tiedoston sijaan.

HUOMAUTUS: Tiedostot .mhtml Verkkorikolliset käyttävät laajennusta usein levittämään vaarallisia haittaohjelmat joten tarkista lähde, josta sait MHTML-tiedoston, ennen kuin avaat sen.

LATAA
Avaa ja tarkastele .MHTML-tiedostoja File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat MHTML-tiedostoja
Päivitetty 8 / 15 / 2019

Tietoja MHTML-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Mhtml-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut MIME HTML -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.