Etusivu : tiedostotyypit : INSP-tiedosto

.INSP Tiedostopääte

TiedostotyyppiInsta360-panoraamakuva

KehittäjäInsta360
Suosio
KategoriaRasterikuvatiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on INSP-tiedosto?

INSP-tiedosto on Insta360-kameran ottama panoraamakuva, jota käytetään 360 asteen videon ja kuvien tallentamiseen. Se tallentaa omaan INSP 360 -muotoon tallennetun kuvan. INSP-tiedostoja käyttävät yleensä seikkailunhaluiset valokuvaajat ja extreme-urheilun harrastajat.

Lisätietoja

Voit avata Insta360-kameralla otetun INSP-kuvan Insta360-ohjelmiston avulla. Insta360 Studiota voidaan käyttää Windowsissa tai MacOSissa ONE-, Nano-, Nano S- ja Air-kameroiden ottamien kuvien katseluun ja muokkaamiseen. Jos kuva on otettu ONE X- tai EVO-laitteella, Insta360 Studio 2019 -sovellusta voidaan käyttää Windows- tai macOS-järjestelmässä kuvien katseluun ja muokkaamiseen. Insta360 Player -sovellusta Android- ja iOS-laitteille voidaan käyttää myös INSP-kuvien katseluun tai muokkaamiseen.

Voit viedä INSP-kuvia JPEG-muotoon Insta360 Studion avulla. Tämän ominaisuuden avulla voit muuntaa kuvasi laajemmin tuettuun muotoon.

HUOMAUTUS: Insta360-kameroista on useita malleja, mukaan lukien ONE, ONE X, EVO, Nano, Nano S, Air ja Titan. Näiden kameroiden kaappaama video tallennetaan .INSV tiedosto.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat INSP-tiedostoja
Päivitetty 4 / 24 / 2019

Tietoja INSP-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .insp-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Insta360 Panoramic Image -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.