Etusivu : tiedostotyypit : ID3TAG-tiedosto

.ID3TAG Tiedostopääte

TiedostotyyppiMP3 Skype Recorder väliaikainen tiedosto

KehittäjäAleksanteri Nikiforov
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on ID3TAG-tiedosto?

ID3TAG-tiedosto on väliaikainen tiedosto, jonka on luonut MP3 Skype Recorder, ilmainen ohjelma, jota käytetään Skype-keskustelujen tallentamiseen. Se sisältää metadata tallennetusta keskustelusta, joka poistetaan, kun tallennus on valmis.

Lisätietoja

MP3 Skype Recorder -ohjelmaa käytetään Skype-keskustelujen automaattiseen nauhoittamiseen ja tallentamiseen Windowsiin. Kun äänitys on valmis, keskustelu tallennetaan .MP3 tiedosto. Jos tietokoneesi kuitenkin jumittuu tai MP3 Skype Recorder -laitteessa on virhe tai se sulkeutuu odottamatta tallennuksen aikana, MP3-tiedostoa ei luoda. Tämä tapahtuma jättää käyttäjälle vain ID3TAG-tiedoston. Koska tiedosto ei sisällä ääntä, se ei ole hyödyllinen käyttäjälle eikä sitä voida käyttää keskustelun palauttamiseen.

Suurin osa tapauksista, joissa ID3TAG-tiedosto luotiin, tapahtui aikaisemmin MP3 Skype Recorder -versiolla 4.18. Kehittäjä väitti virheen korjattavaksi julkaisemalla version 4.19.

HUOMAUTUS: ID3TAG-tiedosto on luotu MP3 Skype Recorder -sovelluksella, mutta ohjelma ei voi avata sitä.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat ID3TAG-tiedostoja
Windows
Luonut MP3 Skype Recorder, mutta ohjelma ei voi avata sitä
Päivitetty 2 / 15 / 2017

Tietoja ID3TAG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Id3tag-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut MP3 Skype Recorder Temporary -tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.