Etusivu : tiedostotyypit : HPKG-tiedosto

.HPKG Tiedostopääte

TiedostotyyppiHaiku-pakettitiedosto

Kehittäjähaiku
Suosio
KategoriaPakatut tiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on HPKG-tiedosto?

HPKG-tiedosto on paketti, jota Haiku, avoimen lähdekoodin tietokonejärjestelmä, käyttää. Se sisältää sovelluksen, joka sisältää kirjastot, lisäosat ja sovelluksen edellyttämät tiedostot. HPKG-tiedostot voidaan ladata ja asentaa HaikuDepot-paketinhallintajärjestelmällä.

Lisätietoja

Vaikka HPKG-tiedostot asennetaan yleensä HaikuDepot-sovelluksella, ne voidaan asentaa myös pkgman terminaalissa. Jos asennat HPKG: tä manuaalisesti, aseta HPKG-tiedosto / system / paketit /. Asennetut sovellukset ovat osoitteessa / järjestelmä / sovellukset /.

Haiku-käyttöjärjestelmä (OS) on saanut inspiraationsa BeOS: sta, joka oli 1990-luvulla kehitetty käyttöjärjestelmä. Haiku-ohjelman ensimmäinen beeta julkaistiin syyskuussa 2018. HPKG-tiedostomuoto korvattiin .ZIP että .pkg arkistot, joita BeOS käytti aiemmin sovellusten tallentamiseen.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat HPKG-tiedostoja
Windows
haiku
Päivitetty 12 / 6 / 2018

Tietoja HPKG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .hpkg-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Haiku Package -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.