Etusivu : tiedostotyypit : ZIP-tiedosto

.ZIP Tiedostopääte

2 tiedostotyyppiä käyttää zip tiedostopääte.

Tiedostotyyppi 1Pakattu tiedosto

KehittäjäPhil Katz
Suosio
4.0 (1455 Äänet)
KategoriaPakatut tiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on ZIP-tiedosto?

ZIP-tiedosto on arkisto, joka sisältää yhden tai useamman pakatun tai "pakatun" tiedoston Zip-pakkauksen avulla. Se tallentaa tiedostot erillään toisistaan, jolloin tiedostot voidaan pakata eri menetelmillä ja purkaa pakkaamatta tai purkamatta koko arkistoa.

Lisätietoja

Phil Katz loi Zip-muodon vuonna 1989, ja sitä käytettiin PKWARE, Inc: n kehittämässä PKZIP-apuohjelmassa. Formaatin suosio kasvoi ja sitä tuetaan nyt useimmissa tiedostojen pakkaus- / purkuohjelmissa.

Windows-käyttäjät voivat luoda ZIP-arkistoja napsauttamalla tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Lähetä → Pakattu (zipattu) kansio. Mac OS X -käyttäjät voivat luoda ZIP-arkistoja napsauttamalla tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Pakkaa [tiedostonimi]".

Yleiset ZIP-tiedostonimet

Uusi pakattu (pakattu) Folder.zip - Nimi Microsoft Windows antaa pikavalikon kautta luotuille uusille ZIP-tiedostoille (napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Uusi → Pakattu (pakattu) kansio).

Ohjelmat, jotka avaavat ZIP-tiedostoja
Päivitetty 3 / 1 / 2019

Tiedostotyyppi 2MAME Game ROM

KehittäjäMAME-tiimi
Suosio
3.3 (124 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuVetoketju

.ZIP-tiedostoyhdistelmä 2

Pelitiedosto, jota MAME-arcade-videopeliemulaattorit käyttävät; voi sisältää koko pelipelidatan sisällön tai sitä voidaan täydentää .CHD arcade-kiintolevytiedosto, jota tarvitaan pelaamiseen; varastoidaan pakattuna .ZIP -muodossa.

Lisätietoja

MAME-ROM-levyjä on joskus vaikea ladata oikein tiedostomuotojen ja emulointiohjelmistojen erojen vuoksi. Siksi jotkut emulaattorit jaetaan työkalulla, joka tarkistaa, voidaanko ROM-levy ladata vai ei.

Ohjelmat, jotka avaavat ZIP-tiedostoja
Windows
MAME
ExtraMAME
unikko
MacMAME
MAME OS X
Päivitetty 11 / 16 / 2010

Tietoja ZIP-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .zip-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.