Etusivu : tiedostotyypit : GLIF-tiedosto

.GLIF Tiedostopääte

TiedostotyyppiGlyph Interchange Format File

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaKirjasintiedostot
muodostuu

XML

Tämä tiedosto tallennetaan XML-muodossa. Voit tarkastella tiedoston XML-rakennetta ja sisältöä tekstieditori.

Mikä on GLIF-tiedosto?

GLIF-tiedosto on GLIF (Glyph Interchange Format) -muodossa tallennettu tiedosto, jota käytetään fonttisymbolien määrittelemiseen. Se sisältää kuvion, joka sisältää nimen, muotoilun version, kuvion leveyden ja X & Y-pistekoordinaatit, jotka määrittelevät symbolin ääriviivat. GLIF-tiedostot tallennetaan XML -muodossa.

Lisätietoja

GLIF-tiedostot löytyvät yleisesti .UFO tiedostot tallentamaan tietoja jokaisesta kuviosta UFO-kirjasinsarjassa. Tiedostot sijaitsevat UFO-tiedoston "glyphs" -kansiossa. GLIF-tiedostoja ei yleensä poisteta UFO-tiedostoista, ja niitä käytetään, kun ohjelma avaa UFO-tiedoston, kuten FontForge, RoboFont tai Glyphs. Koska GLIF-tiedostot tallennetaan XML-muodossa, ne voidaan avata pelkällä tekstieditorilla.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat GLIF-tiedostoja
Päivitetty 2 / 13 / 2018

Tietoja GLIF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .glif-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Glyph Interchange Format -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.