Etusivu : tiedostotyypit : GDBTABLE-tiedosto

.GDBTABLE Tiedostopääte

TiedostotyyppiGeotietokantataulukon tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on GDBTABLE-tiedosto?

GDBTABLE-tiedosto sisältää tietoja geotietokannasta, jonka ESRI ArcGIS for Desktop on luonut (versio 10 tai uudempi), 2D- ja 3D-kartoitussovelluksen. Se tallentaa taulukon, joka sisältää GIS tiedot ja metadata noin geotietokannasta riveissä ja sarakkeissa. GDBTABLE-tiedostot voidaan avata useilla GIS-sovelluksilla, mukaan lukien GDAL ja ESRI ArcGIS.

Lisätietoja

GDBTABLE-tiedostot luodaan osana ArcGIS-geotietokantaa, jota käytetään GIS-tietojen järjestämiseen ja tallentamiseen. Geotietokannat voivat vaihdella kooltaan sen mukaan, kuinka paljon tietoja ne tallentavat, ja ne ovat tärkein tietorakenne, jota ArcGIS käyttää GIS-tietojen hallintaan ja muokkaamiseen. Geotietokannat tallennetaan kansioihin, joissa on .GDB useita tiedostoja sisältävät laajennukset, jotka sisältävät GDBTABLE-, GDBTABLX-, GDBINDEXES-, ATX- ja FREELIST-tiedostoja.

Voit avata GDBTABLE-tiedostoja GDAL: lla (Geospatial Data Abstraction Library), joka on avoimen lähdekoodin kääntäjäkirjasto rasterin paikkatietomuotoihin. Voit myös avata GDBTABLE-tiedostoja ArcMapilla (ESRI ArcGIS for Desktopin mukana toimitettu työkalu) valitsemalla "Lisää tietoja" ja siirtymällä GDBTABLE-tiedostoon.

GDBTABLE-tiedostot sisältävät tietoja maantieteellisistä kokonaisuuksista, kuten kaupungeista, läänistä ja osavaltioista. Ne tallentavat tietueita, jotka näkyvät riveinä sarakkeilla, joita kutsutaan myös kentiksi, jotka sisältävät objektitunnusnumerot, muodot, nimet, alueet ja tilat.

GDBTABLE-tiedostot nimetään asteittain. Ne alkavat a00000001.gdbtable ja kasvaa tyypillisesti 1: llä (a00000002.gdbtable). Numerot voidaan kuitenkin ohittaa.

Yleiset GDBTABLE-tiedostonimet

a00000001.gdbtable - Ensimmäinen GDBTABLE-tiedosto luotiin geotietokantataulukon tietojen tallentamiseen.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat GDBTABLE-tiedostoja
Päivitetty 1 / 22 / 2018

Tietoja GDBTABLE-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto .gdbtable-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Geodatabase Table -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.