Etusivu : tiedostotyypit : GDCB-tiedosto

.GDCB Tiedostopääte

TiedostotyyppiGandCrab Ransomware Salattu tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
4.5 (2 Äänet)
KategoriaKoodatut tiedostot
muodostuuN / A

Mikä on GDCB-tiedosto?

GDCB-tiedosto on tiedosto, jonka GandCrab-virus on salannut, a Troijan hevonen verkkorikolliset hyödyntävät sitä. Se sisältää käyttäjän tiedoston, kuten a . PDF or .WMV tiedosto, salattu Salsa20-algoritmilla. GDCB-tiedostot olivat yleisiä tammikuussa 2018.

Lisätietoja

GandCrab-virus on ransomware, jossa viruksen tarkoitus on viedä tietokoneesi tiedostot panttivangiksi ja pakottaa sinut maksamaan tekijälle (yleensä DASH-valuutan kautta) tiedostojen lukituksen avaamiseksi. GandCrab V4 -virus salaa, nimeää uudelleen ja salaa käyttäjän tiedostot. Sitten se tuottaa a . TXT lunnaat (GDCB-DECRYPT.txt), jossa kerrotaan tiedostojen salauksesta ja siitä, mitä sinun on tehtävä tiedostojesi palauttamiseksi.

Bitdefender GandCrab Decrypt -työkalu voi pystyä purkamaan GDCB-tiedostot, ja se on saatavilla ilmaiseksi. Lisäksi, jos varmuuskopioit tiedostosi, voit suorittaa järjestelmän täydellisen palautuksen. Muussa tapauksessa ainoa tunnettu tapa purkaa tartunnan saaneet tiedostot on maksaa tekijälle yksityisestä avaimesta ja purkaa ohjelma.

Yleiset GDCB-tiedostonimet

tiedostonimi.ext.GDCB - Salatuilla tiedostoilla on GDCB Tiedoston loppuun lisättiin laajennus. Esimerkiksi, näyte.xlsx tulee näyte.xlsx.GDCB.

Ohjelmat, jotka avaavat GDCB-tiedostoja
Windows
Bitdefender GandCrab Decrypt -työkalu
järjestelmän palauttaminen
Päivitetty 8 / 31 / 2018

Tietoja GDCB-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .gdcb-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut GandCrab Ransomware Encrypted -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.