Etusivu : tiedostotyypit : TS-tiedosto

.TS Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1TypeScript-tiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
4.1 (32 Äänet)
KategoriaKehittäjien tiedostot
muodostuuteksti

Mikä on TS-tiedosto?

TS-tiedosto on tekstitiedosto, joka sisältää TypeScript-koodin, avoimen lähdekoodin ohjelmointikielen, jonka Microsoft on kehittänyt. TypeScript on ECMAScript 2015 -sarja, joka on JavaScript. Sitä käytetään keskipitkän ja suuren mittakaavan JavaScript-sovellusten kehittämiseen palvelin- tai asiakaspuolelle. TS-tiedostot ovat samanlaisia ​​kuin JavaScript .JS tiedostoja.

Lisätietoja

TypeScript julkistettiin vuoden 2012 lopulla, ja se kehitettiin helpottamaan monimutkaisten JavaScript-koodien komponenttien kehittämistä. Se on staattisesti kirjoitettu JavaScriptin supersarja, joka kääntyy tavalliseen JavaScriptiin, jota voidaan käyttää verkkoselaimissa, Node.js: ssä tai missä tahansa JavaScript-moottorissa, joka tukee ECMAScript 3: ta tai uudempaa. Kielilaajennuksessa on kaikki JavaScriptin ominaisuudet samalla kun lisätään ominaisuuksia, kuten staattinen tyypin tarkistus, käyttöliittymät, tyypin poistaminen, lueteltu tyyppi ja nimitilat.

Ohjelmat, jotka avaavat TS-tiedostot
Päivitetty 9 / 28 / 2016

Tiedostotyyppi 2Video Transport Stream -tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.8 (123 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

.TS-tiedostoyhdistelmä 2

Videovirran muoto, jota käytetään videon tallentamiseen a DVD; pakkaa videotiedot tavallisella MEPG-2: lla (.MPEG) videopakkaus.

Lisätietoja

TS-tiedostot tallennetaan usein useina tiedostoina DVD-levylle, eli "moviename1.ts", "moviename2.ts", "moviename3.ts" jne. Ne voidaan toistaa erilaisilla ohjelmisto-DVD-soittimilla ja videonmuokkaustyökaluilla.

Ohjelmat, jotka avaavat TS-tiedostot
Päivitetty 3 / 9 / 2016

Tiedostotyyppi 3Qt-käännöksen lähdetiedosto

KehittäjäDigia
Suosio
2.4 (16 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuXML

.TS-tiedostoyhdistelmä 3

Kielen käännöstiedosto, jonka on luonut lupdate apuohjelma, joka sisältyy Digian Qt SDK; sisältää lauseita ja niiden käännöksiä toiselle kielelle; käytetään tiettyyn sovellukseen liittyvien käännösten tallentamiseen.

Lisätietoja

TS-tiedostot voidaan muuntaa QPH tiedostoja käyttämällä lconvert apuohjelma, joka sisältyy Qt SDK: han. Toisin kuin TS-tiedostot, QPH: ta voidaan käyttää useisiin sovelluksiin. Sekä TS- että QPH-tiedostot tallennetaan XML-muodossa.

HUOMAUTUS: Nokia on aiemmin kehittänyt Qt SDK: n, ennen kuin Digia osti ohjelmiston.

Ohjelmat, jotka avaavat TS-tiedostot
Windows
Digia Qt SDK
unikko
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Päivitetty 10 / 14 / 2014

Tietoja TS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ts-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.