Etusivu : tiedostotyypit : THMX-tiedosto

THMX Tiedostopääte

TiedostotyyppiOffice 2007 -teematiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.2 (11 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on THMX-tiedosto?

Teema, jota voidaan käyttää Microsoft Office 2007: llä tai uudemmalla luodulla asiakirjalla tai esityksellä; sisältää ennalta määritetyt värit, fontit ja muotoilun; tyypillisesti käytetään a sapluuna useiden samanlaisen ulkoasun ja tuntemuksen omaavien tiedostojen luomiseen.

Lisätietoja

Toisin kuin edelliset MS Office -versiot, yhtä Office 2007 -teemaa voidaan soveltaa Microsoft PowerPoint-, Word- ja Excel-asiakirjoihin. Tämä mahdollistaa yhtenäisen ilmeen luomisen monentyyppisille asiakirjoille.

Mukautetut teemat voidaan tallentaa valitsemalla Teemaryhmä-paneelista Lisää ... ja valitsemalla sitten Tallenna nykyinen teema. Tallennetut teemat voidaan ladata Teemaryhmästä Wordin, Excelin ja PowerPointin Sivun asettelu -välilehdeltä.

HUOMAUTUS: THMX-tiedostoja käyttää myös Microsoft SharePoint teemojen asettamiseen.

Ohjelmat, jotka avaavat THMX-tiedostot
Päivitetty 8 / 23 / 2012

Tietoja THMX-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Thmx-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Office 2007 -teeman tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.