Etusivu : tiedostotyypit : RDI-tiedosto

.RDI Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Rohos-levytiedosto

KehittäjäTesline-palvelu
Suosio
2.0 (2 Äänet)
KategoriaKoodatut tiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on RDI-tiedosto?

Rohos-levyn salausohjelmiston luoma tiedosto; tallentaa salasanasuojatun tiedostojoukon piilotettuna levyosiona; käytetään arkaluontoisten tietojen tallentamiseen paikalliseen tietokoneeseen tai ulkoiseen asemaan, kuten USB-muistitikulle.

Lisätietoja

RDI-tiedoston tiedostoja voidaan selata ohjelmiston mukana toimitetulla suoritettavalla agenttiohjelmalla. Ulkoisen aseman käyttöä varten ohjelma on myös mukana, jotta tiedostoja voidaan käyttää millä tahansa tietokoneella, johon ulkoinen asema on kytketty.

Ohjelmat, jotka avaavat RDI-tiedostoja
Päivitetty 4 / 29 / 2011

Tiedostotyyppi 2Red Dragon ISecure -asetustiedosto

KehittäjäSininen sumusuutin
Suosio
1.0 (1 Äänestää)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuN / A

.RDI-tiedostoyhdistelmä 2

Asetustiedosto on tallennettu Blue Mist Injector -ohjelmassa, jota käytetään hakkeroimaan videopelejä, kuten Combat Arms; sisältää ominaisuuksia, jotka määrittelevät milloin ja miten "injektointi" suoritetaan pelin sisällön muuttamiseksi; käytetään tallennettujen asetusten lataamiseen uudelleen.

Ohjelmat, jotka avaavat RDI-tiedostoja
Windows
Sininen sumusuutin
Päivitetty 12 / 21 / 2010

Tietoja RDI-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .rdi-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.