Etusivu : tiedostotyypit : ODC-tiedosto

.ODC Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Office-datayhteystiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
4.0 (11 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuteksti

Mikä on ODC-tiedosto?

Yhteystietotiedosto, jonka on luonut Microsoft Excel, Microsoft Officeen sisältyvä laskentataulukko-sovellus; sisältää ominaisuuksia yhteyden muodostamiseksi ulkoiseen tietolähteeseen ja tietojen hakemiseksi siitä; voi sisältää yhteysmerkkijonon, tietokyselyt, todennustiedot ja muut asetukset.

Lisätietoja

Office Data Connection (ODC) -tiedostoja käytetään uudelleenkäytettävien yhteys- ja tietokyselytietojen tallentamiseen. Tästä on hyötyä yhteystietojen jakamiseen sekä säännöllisten tietojen päivittämiseen Excel-työkirjassa.

ODC-tiedostot voidaan luoda käyttämällä ohjattua tiedonsiirtoyhteyttä Microsoft Excelissä, joka luo yhteystiedot käyttämällä HTML merkintä mukana olevilla segmenteillä XML. Olemassa olevia datayhteyksiä voidaan tarkastella Excelissä valitsemalla Tiedot → Yhteydet.

HUOMAUTUS: Koska ODC-tiedostot tallennetaan HTML: llä ja XML: llä, ne ovat nähtävissä missä tahansa verkkoselaimessa tai tekstieditorissa. ODC-tiedostoja käyttää Microsoft Excel 2007 ja uudemmat.

Ohjelmat, jotka avaavat ODC-tiedostot
Päivitetty 5 / 17 / 2010

Tiedostotyyppi 2OpenDocument-kaaviotiedosto

KehittäjäOASIS
Suosio
2.5 (4 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuBinaarinen

.ODC-tiedostoyhdistelmä 2

OASIS OpenDocument -standardin toteuttavien ohjelmien luoma kaavio; voi sisältää kaavion otsikon, alaotsikon, alatunnisteen, mitat, kaavion pinta-alan, akselitiedot, tietotarrat, datapisteet ja muut kaaviotiedot.

Lisätietoja

ODC-tiedostoja käytetään vakiomuotona kaavioiden tallentamiseen. Ne voivat tallentaa tietoja viivakaavioiden, pylväskaavioiden, ympyräkaavioiden ja muun tyyppisten kaavioiden renderoimiseksi. ODC-tiedostot tallennetaan pakattuina arkistoina, jotka voivat sisältää useita XML-tiedostoja ja muita resursseja.

HUOMAUTUS: OpenOffice.org, aiemmin tunnettu nimellä StarOffice, on yksi yleisimmistä sovelluksista, joka toteuttaa OpenDocument-standardin.

Ohjelmat, jotka avaavat ODC-tiedostot
Päivitetty 3 / 18 / 2014

Tietoja ODC-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .odc-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.