Etusivu : tiedostotyypit : Tiedosto

.Tiedot Tiedostopääte

TiedostotyyppiAnalysis Studion offline-datatiedosto

KehittäjäAppricon
Suosio
3.9 (108 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuteksti

Mikä on DATA-tiedosto?

DATA-tiedosto on datatiedosto, jota käyttää Analysis Studio, tilastollinen analyysi- ja tiedonlouhintaohjelma. Se sisältää louhittuja tietoja pelkkänä tekstinä, sarkaimilla erotettuna, mukaan lukien Analysis Studio -tiedoston otsikko. DATA-tiedostoja käytetään yleisesti tietojen tallentamiseen offline-tietojen analysointia varten, kun niitä ei ole yhdistetty Analysis Studio -palvelimeen, mutta niitä voidaan käyttää myös online-tilassa.

Lisätietoja

DATA-tiedostot voivat sisältää tietoja useista tietolähteistä, kuten Microsoft Access- ja SQL Server -tietokannoista. Ne on yhdistetty vastaaviin .OLE KILTTI tiedosto, joka sisältää projektidatakaavion ja objektitiedot.

Sarkaimilla erotetun muodonsa vuoksi DATA-tiedostot voidaan tuoda Microsoft Exceliin, kun niiden otsikkotiedot on poistettu.

Ohjelmat, jotka avaavat DATA-tiedostoja
Päivitetty 9 / 7 / 2017

Tietoja DATA-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto .data-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Analysis Studio Offline Data -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.