Etusivu : tiedostotyypit : WOLFQUEST-tiedosto

.WOLFQUEST Tiedostopääte

TiedostotyyppiWolfQuestin tallennettu peli

KehittäjäMinnesotan eläintarha
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on WOLFQUEST-tiedosto?

Tallennettu peli, jonka on luonut WolfQuest, 3D-villieläinten simulointipeli; sisältää suden nimen, maailman sijainnin, metsästyskokemuksen ja muuta tietoa elämän edistymisestä, kuten tilasta suden laumassa tai siitä, onko susi parittunut; käytetään pelin edistymisen tallentamiseen ja lataamiseen.

Lisätietoja

Windowsille WolfQuest-tallennetut pelit luodaan oletuksena MyDocuments \ WolfQuest \ or MyDocuments \ WolfQuest2 \ hakemistoon. Macia varten ne on tallennettu WolfQuest or WolfQuest2 käyttäjän kotihakemistossa.

WolfQuestissa pelaajat oppivat susiekologiasta ottamalla villisuden roolin Yellowstonen kansallispuistossa. WolfQuestin ovat kehittäneet Minnesotan eläintarha ja Eduweb.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat WOLFQUEST-tiedostoja
Päivitetty 6 / 15 / 2010

Tietoja WOLFQUEST-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .wolfquest-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut WolfQuest Saved Game -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.