Etusivu : tiedostotyypit : SWZ-tiedosto

.SWZ Tiedostopääte

TiedostotyyppiAdobe Flash Playerin välimuistitiedosto

KehittäjäAdobe Systems
Suosio
KategoriaWeb-tiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on SWZ-tiedosto?

Kätkö Adobe Flash Playerin version 9 kanssa käyttöön otettu tiedosto; sisältää tietoja, jotka on ollut digitaalisesti allekirjoitettu Adobe; mahdollistaa tietojen välimuistin tallentamisen Flash Playeriin samalla tavalla kuin selaimen välimuistitiedot.

Lisätietoja

SWZ-tiedostot mahdollistavat Flash Player -animaatioiden lataamisen nopeammin. Niiden avulla kehittäjät voivat myös käyttää Runtime Shared Libraries (RSL) -tekniikoita, jotka ovat SWZ-tiedostoja, jotka jaetaan Flash-sovellusten välillä. Tämän ansiosta sovellustiedostokoot ovat pienempiä.

SWZ-tiedostot tarjoavat joitain etuja perinteiseen verkkoselaimen välimuistiin verrattuna, koska ne sisältävät digitaalisen allekirjoituksen ja niitä voidaan käyttää uudelleen sen toimialueen ulkopuolella, josta ne ovat peräisin.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat SWZ-tiedostoja
Päivitetty 10 / 15 / 2010

Tietoja SWZ-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Swz-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut Adobe Flash Player -välimuistitiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.