Etusivu : tiedostotyypit : SMC-tiedosto

.SMC Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Super Nintendo Game ROM

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on SMC-tiedosto?

SNES-emulaattoreiden, kuten Snes9x: n ja ZSNES: n käyttämä peli-ROM; sisältää kopion alkuperäisestä Super Nintendo -kasetista tallennetuista pelitiedoista; mahdollistaa SNES-pelien pelaamisen tietokoneella tukevan emulaattorin avulla.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat SMC-tiedostoja
Windows
ZSNES
Snes9x
SNEeSe
NUKKUA
unikko
Snes9x
Linux
ZSNES
Snes9x
Päivitetty 10 / 19 / 2016

Tiedostotyyppi 2SmartMedia-korttitiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

.SMC-tiedostoyhdistelmä 2

SMC-tiedosto sisältää tietoja, jotka on viety SmartMedia Card -kortilta, flash-muistikortilta, jota eri laitteet käyttävät tietojen tallentamiseen. Se tallentaa tarkan kopion kortilta siirretyistä tiedoista. SMC-tiedostoja käytetään useimmiten tietojen tallentamiseen GP32-peleihin, joka on vuonna 2001 julkaistu kannettava pelikonsoli.

Lisätietoja

SmartMedia-kortit ovat ohuita kortteja, jotka näyttävät samanlaisilta levykkeet ja voidaan lisätä ja poistaa laitteista tietojen tallentamiseksi ja siirtämiseksi. Kortit otettiin käyttöön 1990-luvulla, ja niitä käytettiin yleisesti 2000-luvulla digitaalikameroiden, kämmentietokoneiden, kannettavien digitaalisten audiosoittimien ja kannettavien pelikonsolien kanssa.

Korttien tallennuskapasiteetti vaihtelee 2 Mt - 128 Mt, mikä tarkoittaa, että SMC-tiedostot voivat olla kooltaan 2 - 128 Mt, koska ne tallentavat tarkan kopion tiedoista. Teknologian kehittyessä kehitettiin parempia tallennuslaitteita ja SmartMedia-korttien tuotanto lopetettiin 2010-luvulla.

SmartMedia Card SMC -tiedostoja käyttävät yleensä peliharrastajat, erityisesti nostalgiset pelaajat, jotka nauttivat pelaamisesta Game Parkin valmistamassa Etelä-Korean GP32-kädessä pidettävässä pelikonsolissa. Pelitietoja tallentavat SMC-tiedostot voidaan avata ja emuloitu tietokoneella, jossa on MAME ja GeePee32.

Ohjelmat, jotka avaavat SMC-tiedostoja
Windows
MAME
GeePee32
Linux
MAME
Päivitetty 9 / 23 / 2019

Tietoja SMC-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .smc-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.