Etusivu : tiedostotyypit : QXW-tiedosto

.QXW Tiedostopääte

TiedostotyyppiQ Light Controller + -työtilan tiedosto

KehittäjäMassimo Callegari
Suosio
KategoriaAsetustiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on QXW-tiedosto?

QXW-tiedosto sisältää työtilan, jonka on luonut Q Light Controller + (QLC +), ilmainen, alustojen välinen ohjelma, jota käytetään DMX- tai analogisten valaistusjärjestelmien ohjaamiseen. Se tallentaa tietoja työtilasta, joka voi sisältää valaisimia ja toimintoja, joita käytetään kalusteasetusten automatisointiin. QXW-tiedostot sisältävät myös jokaisen valaisimen ominaisuudet, jotka sisältävät valaisimen valmistajan, mallin, polttimotyypin, linssin, tarkennuksen ja fyysiset mitat.

Lisätietoja
QXW-tiedosto avautuu Q Light Controller + 4: ssä

QXW-tiedostoon mahdollisesti sisältyviä toimintoja ovat kohtaukset, jahtaajat, sekvenssit, EFX, RGB-matriisit, kokoelmat, esitykset ja ääni. Kukin toiminto tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia ja voidaan lisätä työtilaan napsauttamalla käyttöliittymän Toiminnot-välilehteä ja valitsemalla toiminto.

Voit luoda uuden työtilan QLC + -sovelluksessa valitsemalla asiakirjakuvakkeen valikkorivin vasemmalta puolelta ja tallentamalla sen sitten QXW-tiedostoon valitsemalla levykekuvakkeen valikkoriviltä. Voit avata QXW-tiedostoon tallennetun työtilan valitsemalla valikkoriviltä sinisen kansion kuvakkeen.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
QXW-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 12 / 5 / 2018

Tietoja QXW-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Qxw-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut Q Light Controller + Workspace -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.