Etusivu : tiedostotyypit : PARTIAL-tiedosto

.OSITTAINEN Tiedostopääte

TiedostotyyppiInternet Explorer osittain ladattu tiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaMuut tiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on PARTIAL-tiedosto?

PARTIAL-tiedosto on osittain ladattu tiedosto, jonka on luonut Microsoft Internet Explorer 9 (IE9) tai uudempi ja jonka on luonut myös Internet Explorerin seuraaja Microsoft Edge. Se tallentaa tiedoston sisällön sitä ladattaessa. PARTIAL-tiedostot merkitsevät latauksen keskeneräiseksi ja mahdollistavat latausten jatkamisen.

Lisätietoja

Voit jatkaa osittaista lataamista kaksoisnapsauttamalla PARTIAL-tiedostoa. Kun se avataan, IE näyttää Näytä lataukset -ikkunan, joka näyttää luettelon täydellisistä ja keskeneräisistä latauksista. Tässä ikkunassa voit napsauttaa Jatkaa -painiketta jatkaaksesi lataamista.

IE luo PARTIAL-tiedostonimet liittämällä yhdistetiedostotunnisteen, joka sisältää luodun koodin ja ".partial" -laajennuksen. Esimerkiksi, myfile.zip.owxpco0.partial on esimerkki tiedostonimestä, jossa IE9 liittää ".owxpco0.partial" -yhdisteen laajennuksen alkuperäiseen tiedostonimeen myfile.zip. Kun IE9-lataukset ovat valmiit, selain poistaa liitetyn laajennuksen tiedostonimestä ja jättää vain alkuperäisen tiedostonimen.

HUOMAUTUS: Yleensä PARTIAL-tiedostot ovat käyttökelvottomia, kunnes IE on valmis lataamaan. On kuitenkin mahdollista, että joitain tiedostoja, kuten videoita tai musiikkitiedostoja, voidaan toistaa osittain, vaikka lataus olisi keskeneräinen.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat PARTIAL-tiedostot
Päivitetty 10 / 14 / 2016

Tietoja PARTIAL-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Partial jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Internet Explorerin osittain ladatut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.