Etusivu : tiedostotyypit : YKSI tiedosto

.YKSI Tiedostopääte

TiedostotyyppiOneNote-asiakirja

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on YKSI tiedosto?

YKSI tiedosto on asiakirja, jonka on luonut OneNote, Microsoftin kehittämä muistiinpano-ohjelma. Se sisältää yhden tai useamman osion, joka koostuu yhdestä tai useammasta sisällön sivusta. YKSI tiedosto voi sisältää tekstiä, digitoitua käsinkirjoitusta ja muista sovelluksista liitettyjä esineitä, kuten kuvia, piirroksia ja ääni- / videoleikkeitä.

Lisätietoja
YKSI tiedosto avattu Microsoft OneNote 2016: ssa

ONE-tiedosto on tärkein OneNote-tiedostotyyppi. Kun luot uuden muistikirjan ohjelmassa, ONE-tiedosto luodaan automaattisesti ja se tallennetaan automaattisesti työskentelyn aikana. Kun avaat YKSI tiedoston, käyttöliittymässä on sivu, johon voit lisätä tekstiä, kuvia, piirroksia, muotoja, taulukoita ja linkkejä. Voit myös synkronoida ONE-tiedostosi pilvessä, jotta ne pysyvät ajan tasalla kaikilla laitteillasi.

OneNote toimitetaan Windows 10: n mukana ja se sisältyy Microsoft Office -sarjaan. Se on saatavana myös macOS: lle, Windows Phone: lle, Androidille ja iOS: lle. Ohjelman tarkoituksena on antaa sinun tehdä kirjoitettuja tai käsinkirjoitettuja muistiinpanoja, jotka voidaan jakaa muiden käyttäjien kanssa.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat YKSI tiedostoa
Päivitetty 6 / 26 / 2019

Tietoja ONE Filesistä

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .one-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut OneNote Document -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.