Etusivu : tiedostotyypit : OLK14NOTE-tiedosto

.OLK14HUOMAUTUS Tiedostopääte

TiedostotyyppiOutlook-muistiinpanotiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on OLK14NOTE-tiedosto?

Tiedoston on luonut Microsoft Outlook 2011, ohjelma, jota käytetään sähköpostin ja kalenterin hallintaan. sisältää muistiinpanon, joka luotiin Outlookin Notes-osion avulla; tallentaa muistiinpanon muotoilun sekä kirjoitetun tekstin; käytetään käyttäjän kirjaamien henkilökohtaisten ja yritystietojen tallentamiseen.

Lisätietoja

Käyttäjät eivät yleensä avaa OLK14NOTE-tiedostoja suoraan, koska Outlook tallentaa ja hallinnoi niitä automaattisesti. Ne tallennetaan seuraavan hakemiston alihakemistoihin: [käyttäjä] / Asiakirjat / Microsoftin käyttäjätiedot / Office 2011 -identiteetit / Päätunnus / Tietueet / Viestit /.

HUOMAUTUS: Koska OLK14NOTE-tiedostot tallennetaan omassa muodossa, niitä voidaan parhaiten tarkastella Outlookissa. Vaikka ne tallennetaan binaarimuodostuksella, ne sisältävät kuitenkin myös pelkkää tekstiä, jota voidaan tarkastella tekstieditorilla.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat OLK14NOTE-tiedostoja
Päivitetty 1 / 18 / 2011

Tietoja OLK14NOTE-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Olk14note-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Outlook Note -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Mac-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.