Etusivu : tiedostotyypit : NFS-tiedosto

.NFS Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Netflix-tekstitystiedosto

KehittäjäNetflix
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on NFS-tiedosto?

NFS-tiedosto on Netflix-suoratoistosovelluksen luoma tekstitystiedosto, joka on saatavana Androidille ja iOS: lle. Se sisältää sovelluksen kautta ladatun elokuvan tai ohjelman tekstityksen. NFS-tiedostoja käytetään offline katselu, ominaisuus, joka lanseerattiin joulukuussa 2016 ja jonka avulla voit katsella elokuvia tai ohjelmia, kun et ole yhteydessä Internetiin.

Lisätietoja

Netflix on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja ohjelmia, mukaan lukien TV-ohjelmat, joita ei enää näytetä, ja uusi Netflixin alkuperäinen sisältö. Suurin osa Netflix-nimikkeistä on ladattavissa, vaikka jotkut niistä eivät kuulu. Jos otsikko voidaan ladata, sen vieressä on latauskuvake. Voit hakea ladattavia nimikkeitä valitsemalla Netflix-valikosta "Ladattavissa". Aloita lataus napauttamalla latauskuvaketta ja siirry sitten sovelluksen Omat lataukset -osioon päästäksesi ladattuun elokuvaan tai esitykseen.

Kun valitset elokuvan tai television ladattavaksi laitteellesi, Netflix-sovellus lataa ja tallentaa NFS-tiedoston laitteellesi kansioon useiden muiden tiedostojen kanssa, mukaan lukien .SELVÄ, .NFV, .NFIja .NFA tiedostot. Et todennäköisesti koskaan näe NFS-tiedostoa, koska tekstitys toistetaan automaattisesti videon kanssa suoraan Netflix-sovelluksessa.

Jos haluat poistaa Android-laitteellesi lataamasi elokuvan tai esityksen, napauta sovelluksen valikkokuvaketta, valitse Omat lataukset, napauta kynän muokkauskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja napauta punaista X-kuvaketta poistaaksesi otsikko.

Jos haluat poistaa iOS-laitteellesi lataamasi elokuvan tai ohjelman, napauta sovelluksen valikkokuvaketta, valitse "Omat lataukset", napauta "Muokkaa" ja poista otsikko valitsemalla punainen "X" -kuvake.

HUOMAUTUS: Jotta voit ladata Netflix-sisältöä Android- tai iOS-sovellukseesi, sinulla on oltava Android 4.4.2 tai uudempi tai iOS 8.0 tai uudempi. Tarvitset myös Netflix-sovelluksen uusimman version.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat NFS-tiedostoja
iOS
Netflix
Android
Netflix
Päivitetty 4 / 23 / 2018

Tiedostotyyppi 2Verkkotiedostojärjestelmän väliaikainen tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaMuut tiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

.NFS-tiedostoyhdistelmä 2

Verkkotiedostojärjestelmän luoma tiedosto, protokolla, joka sallii tiedostojen käytön verkon kautta; sisältää joko väliaikaisen kopion tiedostosta, joka on avattu NFS-prosessilla, tai kopion tiedostosta, joka poistettiin, kun se oli vielä auki NFS-prosessilla; mahdollistaa asiakkaan ja tiedostopalvelimen prosessien välittää tiedostotiedot.

Lisätietoja

Jos tiedoston poistopyyntö lähetetään tiedostoon NFS-palvelimella, kun NFS-asiakkaalla tiedosto on edelleen auki, NFS luo tiedoston, jonka laajennus on ".nfsX", jossa "X" voi olla mitä tahansa merkkejä. Tämä antaa NFS-palvelimen ylläpitää tiedostoa, kunnes kaikki tiedostosta riippuvat prosessit on lopetettu.

Jos asiakas kaatuu NFS-tiedoston ollessa auki, NFS-tiedosto saattaa jäädä palvelimelle. Jotkut järjestelmänvalvojat asettavat ajoitetut työt poistamaan tällaiset tiedostot, kun niitä ei ole käytetty tietyn ajanjakson ajan.

HUOMAUTUS: NFS-tiedostoilla on harvoin tarkka ".nfs" -tiedostotunniste, koska NFS lisää muita merkkejä laajennuksen loppuun.

Ohjelmat, jotka avaavat NFS-tiedostoja
Päivitetty 2 / 16 / 2011

Tietoja NFS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .nfs-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.