Etusivu : tiedostotyypit : MVR-tiedosto

.MVR Tiedostopääte

TiedostotyyppiIBM HotMedia Multimedia File

KehittäjäIBM
Suosio
KategoriaWeb-tiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on MVR-tiedosto?

Julkaistu multimediatiedosto, jonka on luonut HotMedia, vanhempi ohjelma, jota käytetään web-animaatioiden kehittämiseen. tallentaa multimediapaketin, joka sisältää video- ja äänitiedostot, animaatioasetukset ja Java LUOKKA animaation toistamiseen tarvittavat tiedostot.

Lisätietoja

HotMedia MVR -tiedostot on suunniteltu matalan kaistanleveyden Internet-yhteyksiä varten. Ne latautuvat ja suoritetaan Java-selaimessa applet kutsutaan IBM HotMedia -soittimeksi. Joillakin verkkosivustoilla on edelleen MVR-tiedostoja, mutta multimedia-ääni ja -videot ovat paljon yleisempiä salama tai RealPlayer-video (.RM että .OUT tiedostot).

IBM, HotMedian kehittäjä, ei enää tue ohjelmistoa. Ohjelmiston viimeisin versio, 3.5, julkaistiin vuonna 2000. Se ei kuitenkaan ole enää ladattavissa.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat MVR-tiedostot
Windows
IBM HotMedia
unikko
IBM HotMedia
Päivitetty 1 / 20 / 2011

Tietoja MVR-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .mvr-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut IBM HotMedia Multimedia -tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.