Etusivu : tiedostotyypit : OMA tiedosto

.MINUN Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1WarioWare DIY -mikropelitiedosto

Kehittäjänintendo
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on MIO-tiedosto?

MIO-tiedosto on pelidatatiedosto, jota WarioWare DIY, joka tunnetaan myös nimellä Made in Ore (MIO) Japanissa, Nintendo DS -peli, jota käytetään suunnittelemaan mikropelejä, joita muut pelaajat voivat pelata. Se on tallennettu WarioWare DIY -palveluun .SAV tiedostoja ja sisältää mikropelin, joka voi sisältää myös pelitietueita tai sarjakuvia.

Lisätietoja

Microgames, joka tunnetaan myös nimellä minipelit, ovat yksinkertaisia ​​ja lyhyitä pelejä, joita voi pelata WarioWare-videopeleissä. Nämä pelit ovat yleensä alle 5 sekuntia.

MIO-tiedostot voidaan purkaa WarioWare SAV -tiedostoista käyttämällä miotoolia, jota voidaan käyttää myös MIO-tiedostojen tuomiseen takaisin SAV-tiedostoihin. MIO-tiedostojen avulla pelaajien on helpompi jakaa mikropelejä muiden WarioWare-pelaajien kanssa ja ne vievät myös vähemmän tilaa.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat MIO-tiedostoja
Windows
miotool
Päivitetty 10 / 2 / 2018

Tiedostotyyppi 2MioEngine-sovellustiedosto

KehittäjäMioplanet Technologies
Suosio
KategoriaSuoritettavat tiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

.MIO-tiedostoyhdistelmä 2

MioFactoryn rakentama sovellustiedosto, ohjelmistopaketti, jota käytetään maksuttoman MioEngine-alustan sovellusten kehittämiseen; tallentaa kaikki sovellustiedostot yhteen arkistoon, joka voi toimia itsenäisesti MioEngine-ohjelmassa; käytetään yleisesti widgetien, näytönsäästäjien ja muiden Windows-sovellusten rakentamiseen.

Lisätietoja

MIO-tiedostot sisältävät suoritettavan koodin ja sovellusresursseja, kuten kuvia, video-, ääni- ja muita datatiedostoja. Ne sisältävät myös XML määritystiedosto, jonka avulla käyttäjät voivat päivittää asetuksia rakentamatta sovellusta uudelleen.

Kun MioFactory rakentaa MIO-tiedoston, se luo tiedoston nimeltä identiteetti. avain joka sisältää sovelluksen ohjelmakoodin. Tämä tiedosto on kirjoitettu MioScriptillä, komentosarjakielellä, jonka MioEngine tulkitsee.

HUOMAUTUS: MIO-tiedostojen ajamiseksi sinun on nimettävä uudelleen mioEngine.exe (MioEngine-alustan suoritettava tiedosto) samaan tiedostonimen etuliitteeseen kuin kohdetiedosto MIO. Esimerkiksi, "myWidget.mio"voidaan suorittaa kun"mioEngine.exe"on nimetty uudelleen"myWidget.exe".

Ohjelmat, jotka avaavat MIO-tiedostoja
Windows
Mioplanet MioFactory
Mioplanet MioEngine
Päivitetty 4 / 8 / 2010

Tietoja MIO-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .mio-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.