Etusivu : tiedostotyypit : MINESWEEPERSAVE-MS-tiedosto

.MINESWEEPERSAVE-MS Tiedostopääte

TiedostotyyppiMiinanraivaaja tallennettu peli

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on MINESWEEPERSAVE-MS-tiedosto?

Tallennettu pelitiedosto, jonka on luonut Minesweeper, klassinen pulmapeli, joka sisältyy Microsoft Windowsiin. tallentaa miinanraivauskartan tilan, mukaan lukien paljastetut lohkot, liputetut lohkot ja kuluneen ajan; käytetään palauttamaan viimeksi avattu pelitila, kun ohjelma suljettiin.

Lisätietoja

Minesweeper-tallennettuja pelejä ei voi tallentaa Minesweeper-ohjelmavalikosta. Sen sijaan, kun ohjelma suljetaan, se kysyy, haluaako käyttäjä tallentaa nykyisen tilan. Jos käyttäjä päättää tallentaa tilan, peli jatkuu seuraavan kerran, kun ohjelma avataan.

Windows 7: ssä MINESWEEPER-MS-tiedostot tallennetaan oletuksena seuraavaan hakemistoon: [käyttäjä] \ Tallennetut pelit \ Microsoft Games \ Minesweeper \.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat MINESWEEPERSAVE-MS-tiedostoja
Päivitetty 3 / 29 / 2011

Tietoja MINESWEEPERSAVE-MS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Minesweepersave-ms-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Minesweeper Saved Game -tyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.