Etusivu : tiedostotyypit : JVSGZ-tiedosto

.JVSGZ Tiedostopääte

TiedostotyyppiPakattu videovalvontaprojekti

KehittäjäJVSG
Suosio
KategoriaCAD-tiedostot
muodostuu

Vetoketju

Tämä tiedosto tallennetaan ZIP-muodossa. Voit tarkastella sisältöä purkamalla sen tiedostojen purkuohjelmalla.

Mikä on JVSGZ-tiedosto?

JVSGZ-tiedosto on pakattu projektitiedosto, jonka ovat luoneet JVSG: n CCTV (Closed-Circuit Television) -järjestelmän suunnitteluohjelmat. Se tallentaa a .JVSG tiedosto pakattu Vetoketju puristus. JVSGZ-tiedostoja käytetään kameran sijaintien, kameran katselukulman, kaistanleveyden, kiintolevylaskelmien ja muun CCTV-suunnittelutiedon tallentamiseen.

Lisätietoja

JVSGZ-tiedostoja käytetään pienempikokoisten videovalvontaprojektien tallentamiseen, mikä helpottaa niiden siirtämistä muille ihmisille. Jos saat JVSGZ-tiedoston, voit avata sen IP-videojärjestelmän suunnittelutyökalulla (versio 9.0 ja uudemmat). Tiedoston avaamisen jälkeen projektia voidaan käyttää turvakameraverkkojen suunnitteluun pankeille, vähittäiskaupoille, autokaupan erille ja muille yrityksille, jotka tarvitsevat valvontakameroita.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat JVSGZ-tiedostoja
Päivitetty 9 / 15 / 2017

Tietoja JVSGZ-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Jvsgz-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut pakatun videovalvontaprojektin tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.