Etusivu : tiedostotyypit : INPROGRESS-tiedosto

.MENEILLÄÄN Tiedostopääte

TiedostotyyppiTime Machine Backup Progress -tiedosto

Kehittäjäomena
Suosio
KategoriaVarmuuskopiot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on INPROGRESS-tiedosto?

Time Machine, Mac OS X 10.5: n tai uudemman mukana toimitettu oletusarvoinen varmuuskopiointiohjelma, on luonut varmuuskopiotiedoston. tallentaa tiedostojen varmuuskopioinnin edistymisen varmuuskopioinnin aikana ja poistetaan, kun varmuuskopiointi on valmis.

Lisätietoja

INPROGRESS-tiedostot luodaan ja poistetaan taustalla ilman käyttäjän näkyvyyttä. On kuitenkin epätodennäköistä, että varmuuskopiointi epäonnistuu, INPROGRESS-tiedosto saattaa olla jäljellä. Varmuuskopioitujen tietojen turvallisuuden vuoksi on parasta kysyä Applen edustajalta ongelman korjaamiseksi.

HUOMAUTUS: INPROGRESS-tiedostot tallennetaan Mac OS X -pakettimuodossa. Siksi voit tarvittaessa napsauttaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valita "Näytä paketin sisältö" tarkastellaksesi paketin varmuuskopiotietoja manuaalisesti.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat INPROGRESS-tiedostoja
Päivitetty 2 / 27 / 2012

Tietoja INPROGRESS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .inprogress-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Time Machine Backup Progress -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Mac-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.